Helaas loopt de 30 Dagen Marvel Challenge van onze Heather alweer op het einde. Maar goed nieuws voor de Guild Wars 2 fans onder ons! In juli starten we met een nieuwe 30 Dagen uitdaging. Deze keer staat Guild Wars 2 centraal. Onze eigen Svenja (Soibhan) is samen met Isabel (Amarice) deze uitdaging aangegaan. Omdat iedereen onze eigen Svenja wel kent, maar Isabel een nieuw gezicht is stelt ze zich even kort aan jullie voor.

Hallo mijn naam is Isabel ik ben bijna 21 en kom uit een dorpje in de buurt van Eindhoven. Ik studeer Small Business and Retail management aan de Fontys in Eindhoven. Ik speel Guild Wars al bijna vanaf de tijd dat het uitgekomen is, nouja twee jaar nadat het uitkwam ging ik het spelen. Mijn eerste character was een elementalist en dat beviel mij wel. Mijn eerste deel dat ik kocht was Factions, daarna Eye of the North toen Nightfall en toen pas Prop. Ik heb eigenlijk de games in de verkeerde volgorde gekocht toentertijd, maarja ik wist niet beter.

Mijn favoriete game is nog altijd League of Legends omdat ik hierin mijzelf elke dag nog zie verbeteren. Maar ook omdat ik deze game samen met mijn vriend kan spelen en hem kan ondersteunen om de overwinning binnen te halen, of om zelf lekker alles te killen. Mijn favoriete Champions daar zijn Katarina en Nidalee.

De game waar ik erg naar uitkijk is Pokemon X omdat ik dan eindelijk Pokemon in 3D kan spelen! En omdat ik dan eindelijk weer een reden heb om met mijn vrienden old school Pokemon te spelen. De PC game waar ik erg naar uitkijk is Soul&Blade. Ik heb deze MMORPG gespeeld in de closed beta en vond hem toen al super stoer dus ik wil hem zeker als hij in Europa uitkomt weer gaan spelen.


De 30 vragen

Day 1: Wat is je eerste character?
Day 2: Wat is je main?
Day 3: Hoe ben je op je main haar naam gekomen?
Day 4: Je favoriete profession?
Day 5: Een profession waar je totaal niet mee kan spelen?
Day 6: Al je characters en hun levels.
Day 7: Wat is je favoriete ras?
Day 8: Wat is je favoriete gear?
Day 9: Wat is je favoriete wapen skin?
Day 10: Met wie speel jij?
Day 11: Je favoriete story mode dungeon?
Day 12: Je favoriete explorable mode dungeon?
Day 13: Je favoriete fractal dungeon?
Day 14: De grootste ‘eikel’ met wie je te maken hebt gehad (in game)?
Day 15: Wat is je favoriete zone?
Day 16: Wat is je favoriete stukje van de ‘lore’?
Day 17: PvE/PvP/WvW?
Day 18: Wat is je favoriete renown heart?
Day 19: Wanneer ben je begonnen met spelen?
Day 20: Een screenshot die je mooi vindt.
Day 21: Wat is je favoriete glitch screenshot?
Day 22: Wat zijn je mini’s ?
Day 23: Wat zijn je titels?
Day 24: Wie is je favoriete boss?
Day 25: Wat is het langst dat je geen GW2 hebt gespeeld?
Day 26: Waar luister je naar tijdens het spelen?
Day 27: Je Favoriete GW2 gerelateerde youtube filmpje?
Day 28: Wat vind je het minst leuk aan GW2?
Day 29: Wat vind je het leukste aan GW2?
Day 30: Iets waar je erg je best voor hebt moeten doen?

Vanaf 1 juli, de 30 Dagen Guild Wars 2 Challenge met Svenja en Isabel.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.