Bij elk spel heb je wel eens dat je even geen zin meer hebt, je hebt namelijk alles al gezien of misschien verveel jij je wel. Vandaag beantwoorden wij daarover een vraag #25: Wat is het langst dat je geen GW2 hebt gespeeld?

Svenja: Ik denk dat het langst dat ik geen Guild Wars 2 heb gedaan ongeveer twee weken zal zijn geweest omdat ik dan uit was gekeken op wat er op dat moment te doen was in Guild Wars 2.

Isabel: Een paar maanden omdat ik het saai begon te vinden en Guild Wars 2 weinig deed aan eind content. Ik ben hierdoor veel meer League of Legends gaan spelen. Het ging me goed af maar naar de hand ben ik toch terug gekomen naar Guild Wars 2 omdat ik de gezellige guild miste en daarbij mijn vrienden daar ook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.