We wandelen al meer dan 10 jaar rond in het gamers-wereldje en zijn zo nu en dan op zoek naar nieuwe (gamende) schrijftalenten die ons team en dus ook de website willen komen versterken. Wie zoeken wij en wat hebben wij te bieden?

Onze meisjes worden groot en vliegen het nest uit om zich te focussen op andere leuke dingen in het leven. Hierdoor komen we zo nu en dan handen tekort om de website dagelijks te vullen met het laatste nieuws, reviews, artikelen en nog zo veel meer.

Wij zijn dus op zoek naar nieuwe redacteuren, voor Female-Gamers op vrijwillige basis, die het leuk vinden om te schrijven of hun schrijfvaardigheid iets op te schroeven. We plaatsen dagelijks een bericht op de website variƫrend van een leuk nieuwtje, een review of een artikel. Een greep uit de artikelen die we plaatsen en die je wellicht aanspreken:

* Nieuwtjes – Je deelt het laatste nieuws met onze lezers op de website. Je ontvangt via ons de laatste persberichten om te plaatsen. Sommige persberichten zijn in het Engels, dus enige kennis van deze taal is gewenst.
* Artikelen – Of het gaat over iets dat je hebt gespot in de winkels, zelf geshopt hebt of een item over de leukste gadgets, het kan allemaal! Make-up? Fashion? Beauty? Of juist gericht op kinderen? Lifestyle? Je verwachtingen van een nieuwe game of console? Of ben je een kei in het maken van DIY’s? Je krijgt de ruimte om hier mee aan de slag te gaan.
* Event Reports – Ga je graag naar (online) evenementen? Via Female-Gamers kan je naar binnen, overal kijken met als resultaat een gezellig verslag met wat fotootjes voor de mede-bezoekers van het evenement en onze lezers.
* Columnist – Deel je ervaringen over games, je verzameling of andere (persoonlijke) onderwerpen die over games gaan via een column. Wil je eenmalig iets delen? Neem dan ook contact met ons op.

We maken gebruik van een proefperiode om te kijken of het van beide kanten bevalt. Na deze proefperiode maak je ook kans om games te reviewen. Dit gebeurt als je minimaal 4 items in een maand aan kan leveren.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via vacature@female-gamers.nl

Stuur in de mail de volgende gegevens:
Naam:
Leeftijd:
Woonplaats:
Welke consoles je hebt:
Je favoriete game/platform:
Je favoriete soort games:
Favoriete evenement(en):
Motivatie waarom jij bij ons past:
Of je ervaring hebt:

We zien graag je reactie in onze mailbox verschijnen. Heb je weinig of geen ervaring, aarzel dan niet en stuur ons ook gewoon een email, gaan we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

2 Comments on “Wij zijn op zoek naar schrijvers, bloggers & game-fanaten”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.