Vacatures @ Female-Gamers

Female-Gamers is altijd op zoek naar nieuwe redacteuren. Lijkt het jou leuk om onze lezers te voorzien van de laatste nieuwtjes? Wil je graag jouw gamer column delen? Of schrijf je graag artikelen? Lees dan gauw verder en wie weet zien we jouw nieuwtjes snel op de site.

Over ons

Female-Gamers bestaat sinds juli 2007 en trekt steeds meer bezoekers aan. We proberen met onze vrijwillige redactie onze bezoekers te voorzien van de laatste nieuwtjes en recensies van games. Maar niet alleen dat, we schrijven verschillende artikelen, bezoeken evenementen, houden interviews en wat nog meer op ons pad komt. We hebben nog zoveel wat we willen doen, maar met de huidige crew komen we af en toe handen tekort! Vandaar onze oproep naar nieuwe redactieleden die het leuk vinden om iets voor de bekendste Female-Gamers community te doen.


Wat zoeken wij

Natuurlijk je interesse in games. Je werkt op vrijwillige basis voor de website. Met regelmaat (minimaal 2-maal per week) schrijf je berichten voor de website, we worden dagelijks voorzien van de laatste persberichten en heetste nieuwtjes. Ben je extra creatief? Wellicht dat je ook artikelen kunt schrijven, columns, DIY’s en/of reviews van nieuwe games. Je beheerst de Nederlandse taal en beheerst een minimale kennis van HTML, wij maken gebruik van WordPress. Je bent meedenkend en zeer gemotiveerd om voor Female-Gamers te komen schrijven.

Wat hebben wij voor jou?

Een crew met leuke en gezellige mensen. We staan allemaal paraat om je te helpen op te starten. Je krijgt de mogelijkheid om naar persevenementen te gaan. Aanspraak op de nieuwste games, om deze te reviewen en te houden. Maar ook gamegear en gadgets komen voorbij. Je komt op onze redactiepagina te staan en kunt ons op je C.V. zetten. We werken met een admin menu, in WordPress, waar je de toegang toe krijgt en meteen mee aan de slag kunt.

Als al het bovenstaande je aanspreekt, neem dan vooral contact met ons op via het volgende mailadres: vacature@female-gamers.nl! Graag ontvangen wij een mailtje met daarin de volgende informatie;

Wat stuur je ons?

– Je naam, leeftijd en woonplaats.
– Nickname.
– Welke consoles/handhelds/pc je in je bezit hebt.
– Wat je favoriete games zijn.
– Of je ervaring hebt!
– Graag iets meezenden, een (zelfverzonnen) bericht over iets wat jou aanspreekt.

Wie weet kunnen we jou binnenkort welkom heten binnen de redactie!