Op 10 februari 2000 werd De Sims geïntroduceerd op de game-markt. Inmiddels zijn we 13,5 jaar verder, hebben we al drie versies gehad en is een vierde deel aangekondigd. Wanneer zijn wij gestart met spelen?

Lisa: Ik begon met het spelen van de Sims toen ik een jaar of 12 was. Op die leeftijd was ik al veel met de computer bezig en speelde ik veel spelletjes. Een vriendin van mij had de Sims (Sims 1, toen nog) en ik wilde het spel ook heel graag hebben. Toen ik de Cito toets in groep 8 zo goed had gemaakt dat ik naar HAVO/VWO mocht, kreeg ik dan eindelijk de Sims van mijn ouders. En toen is mijn Sims hobby begonnen!

Heather: Ik ben begonnen in 2000 met The Sims. Dit vond ik altijd een erg leuke game, en toen ter tijd richtte ik mij meer op de Sims zelf. Gek genoeg heb ik nog nooit The Sims 2 gespeeld. Waarom weet ik eigenlijk niet precies. Misschien lagen mijn interesses ergens anders op dat moment. Toen The Sims 3 uitkwam heb ik die niet meteen gekocht. Ik deed mee met een prijsvraag op Power Unlimited en daar won ik de game! In The Sims 3 ben ik voornamelijk bezig met huizen bouwen.

Sandra: De Sims is een spel waarmee ik ben opgegroeid, ik was 8 toen het in de winkels kwam. Na wat navragen zijn mijn moeder en ik het nog niet eens hoe wij aan ons eerste spel van De Sims zijn gekomen. Waarschijnlijk heb ik het met mijn broertje gekocht van ons zakgeld. Ik weet wel dat de Deluxe Edition de eerste game was van De Sims die we in huis kregen. Waarom wij De Sims wilden was waarschijnlijk omdat wij dit op de tv hadden gezien. Zelfs toen was ik al gek op games.

Patricia Ik speel al vanaf de eerste dag dat De Sims in de winkels kwam liggen. Ik heb de hele Sims 1 en Sims 2 serie in mijn bezit. De Sims 3 heb ik bijna helemaal, op een enkel accessoirespakket na. Die leen ik van mijn schoonzusje en zo is mijn cirkel weer helemaal rond. Als je dan na gaat denken wat het allemaal heeft gekost zou je bijna gaan huilen! Maar omdat ik dus al ruim 10 jaar deze games speel kan ik het aardig handelen.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.