De allerlaatste letter van het alfabet en ik weet geen enkele game! Ik heb geen enkele game gespeeld die met de letter Z begint. Hoewel.. Als ik het nu iets omdraai.. Het betekend in elk geval wel dat na vandaag we alle letters van het alfabet hebben behandeld en we terug kunnen kijken naar 26 weken hersenkraker momenten.

Patricia: Serieus, ik heb echt geen idee. Ik heb lijsten op internet bekeken of er een titel op stond die ik ooit gespeeld zou kunnen hebben. Nu is er wel iets, alleen begint het officieel met de letter P, maar het komt wel eens voor in de volksmond dat bepaalde benamingen omgedraaid worden, zoals Buurman & Buurman, of Bert & Ernie enzovoorts. Dus is mijn allerlaatste game Zombies vs. Plants, maar officieel is het dus Plants vs. Zombies. Ik kan wel Zoo Tycoon opnoemen, maar dan zou ik liegen omdat ik die volgens mij nog nooit heb gespeeld. Of moet ik het weer gooien op er geen actieve herinneringen aan te hebben. O maar wacht eens, er is ooit eens een Zumba game uitgekomen, dansen op muziek. Die kies ik! Welkom bij mijn hersenspinsels, maar ik heb wel een game weten te noemen tijdens deze laatste letter van het alfabet.

Alena: Patricia noemde het al, Zoo Tycoon! Best een mooie om mijn alfabet mee af te sluiten. Ik heb Zoo Tycoon heel veel gespeeld toen ik jonger was. Dat was best wel cool, want ik had toen mijn eigen PC en kon dan lekker op mijn kamer gamen. Ik heb het een tijdje geleden nog geïnstalleerd en toen was het lang niet zo moeilijk als dat ik het vroeger vond. Maar ik ben dan nu ook weer heel wat jaren ouder, wijzer en grijzer.

Linn: de laatste letter en stiekem hebben de meeste hier een beetje valsgespeeld. Zorro is de enige die ik kan noemen. Helaas heb ik hem niet gespeeld. Verder moet ik dit alfabet toch echt met een domper afsluiten.

JadziaSam: We zijn aangekomen bij de letter Z, en er is voor mij één game die er echt bovenuit springt, zelfs als ik een beetje vals speel, (The Legend of) Zelda: Breath of the Wild! Ik was hoogzwanger van mijn dochter Zelda toen ik deze game voor het eerst mocht spelen tijdens Gamescom bij Nintendo. De game werd uitgebracht op de verjaardag van mijn oudste dochter Fawn in 2017. Terwijl ik mijn eigen Zelda borstvoeding gaf, speelde ik urenlang de game op mijn Nintendo Wii U. Deze game heeft voor altijd een speciale betekenis voor me, daarom mag ik best een klein beetje vals spelen met The Legend of…

Lisa: Lastige letter weer en Zoo Tycoon is natuurlijk ook het eerste wat in mij opkomt, maar na wat dieper graven moest ik aan een game denken die ik had weggestopt, namelijk Zeno Clash. Grappig genoeg ook één van de eerste games die ik heb mogen reviewen voor Female-Gamers (in 2009) en kan me vooral herinneren hoe creepy ik de game vond. Er hing een onheilspellend sfeertje en de personages zagen er gruwelijk uit (vooral Father-Mother).

Amber: Bij de Z denk ik meteen aan Zelda, maar ik ga voor een hele andere game, namelijk: Z1 Battle Royal! Dit is een Battle Royale spel waar je tot 100 spelers tegen elkaar strijdt om als laatste over te blijven. Dit is inmiddels een hele bekende game mode, maar Z1 was er vroeg bij (variatie van H1Z1).

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.