Op 31 augustus wordt een update gelanceerd van de App Event app. En om dit te vieren, hebben de bedenkers van deze app wel een hele leuke actie in petto.
App Event bestaat sinds 2009 en biedt Iphone en Ipad gebruikers dagelijks een gratis app aan, waar normaal gesproken voor betaald moet worden. Naast een gratis App van de Dag kunnen gebruikers nu ook nieuwtjes rondom apps lezen, reacties over apps plaatsen en dagelijkse app beoordelen als top of flop.Vanaf 2 september start de Back to School actie. Zes dagen lang zal de gratis app iets te maken hebben met school, studie of algemene ontwikkeling. De selectie die gemaakt is speciaal voor deze actie, is interessant voor jong en oud. De totale waarde van deze gratis apps is bijna 20 euro. Zo begin je wel heel goed aan het nieuwe school- of studiejaar.Download hier de App Event app in de Appstore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.