Bij de letter M, weken terug dus, bedacht ik me dat ik al een game voor de letter Y wist! Ook deze letter is weer een uitdaging te noemen zo tegen het einde van de challenge.

Patricia: Yoshi’s Crafted World kies ik voor deze Game ABC. Hoewel alle games met Yoshi in de hoofdrol leuk zijn, bijvoorbeeld Yoshi’s Cookie op de NES. Maar Yoshi’s Crafted World doet enigszins denken aan de mooie werelden van de Mario Bros. Alleen is alles gehaakt en verzamel je bolletjes wol.

Alena: Oké, Patricia heeft natuurlijk Yoshi al genoemd, dus ik ga niet voor een Yoshi variant. Ik ga voor een andere game, die hier in huis voor veel frustratie zorgt: You Suck at Parking. En heel eerlijk, I do suck at parking. Niet in real life trouwens, ik kan best wel goed parkeren, maar in deze game is het echt waardeloos. Gelukkig is het wel een vermakelijke game en is het vooral lekker klooien en van de berg af rijden.

Linn: Yogi Bear op de Super Nintendo! Ook hier weer heel wat uren plezier aan beleefd. De game was afgeleid van de cartoon-serie. Ik kan mij nog zooo goed de geluidjes en het springen van Yogi voor de geest halen. De vogels, de ijsberen, de pizzapunten en de klokjes voor extra tijd.

JadziaSam: Natuurlijk zijn de Yoshi-games een favoriet, maar om toch ook even een ander geluid te laten horen, ga ik voor de PC-game ‘Yes, Your Grace’. Voor de graphics hoef je deze game echt niet te spelen, tenzij je van pixelart houdt. Maar wat is het heerlijk om deze management-RPG-game te spelen. Luister naar de problemen van het volk en bepaal wat je ermee doet. Wees ook op je hoede, want niet iedereen is te vertrouwen.

Lisa: En op dit moment wou ik dat ik de Yakuza-games gespeeld had. Een goede reminder in ieder geval om hier binnenkort eindelijk eens aan te beginnen.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.