Hi Barbie! Het afgelopen jaar kon niemand eromheen: Barbie: the Movie. Kleine en grote meisjes doken de bioscoop in voor een explosie aan roze perfectheid. Dit jaar is Barbie meer terug dan ooit en zal er op menig wensenlijst een barbie-item pronken. Hierbij de nodige cadeautips om aan die Barbie-liefhebber cadeau te geven.

Dé heilige graal van dit jaar op Barbie-gebied is toch echt wel de pop uit de film met de western-outfit. Met het uiterlijk van Margot Robbie is dit een geweldig cadeau voor zowel fans van de film als verzamelaars. Wil je meer keuze? Hij is er ook in de Blauwe Ruitjes-outfit en natuurlijk de Roze-Wit-geruite jurk.

Een Funko-Pop is natuurlijk altijd een leuk cadeau om te geven én te krijgen. De iconische Gold Disco-Barbie-Funko uit de film is daarbij de tip voor diegene die meteen terug kunnen denken aan de film en maar wat graag de dansjes na doen.

Dit kaartspel is mega-vrolijk dankzij alle blije personages uit de film met een brede glimlach. De beeltenissen zijn geïnspireerd door personages en scenes uit de film. Combineer kleuren en getallen in het populaire kaartspel UNO! ditmaal met een Barbie the Movie-tintje.

Deze Barbie Loungefly-tas kost een aardige duit, maar hiermee maak je zeker iemand heel erg gelukkig. Of jezelf natuurlijk. Kijk naar de details, het prachtige roze en de onmiskenbare B van Barbie.

Herbeleef het heerlijke avontuur keer op keer opnieuw en schaf de film aan op dvd of Blu-ray. Hi Barbie!

Helemaal nagenieten doe je natuurlijk met de soundtrack van de film, oftewel: Barbie: the Album. Deze is verkrijgbaar op zowel CD als op LP. De vinyl-versie is er in knal-roze en in licht-roze. Te horen op het album zijn onder meer ‘Dance the Night’ en nummers van Nicki Minaj, Ice Spice, Lizzo, Karol G, Charli Xcx, Pinkpantheress, Tame Impala en Haim.

Kortom volop moois voor de absolute Barbie-fans.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.