De komende dagen krijg je van Female-Gamers.nl de nodige inspiratie voor cadeau-tips voor onder de boom. Voor jezelf of voor die goede vriend of familielid . Vandaag zijn de Harry Potter liefhebbers aan de beurt. 

Een super leuk cadeautje voor alle leeftijden is de Harry Potter Schleich collectie. Er zijn verschillende figuren die je kunt aanschaffen, waaronder Hagrid met Muil! Ze zijn misschien niet heel goedkoop, maar dat is Schleich meestal niet. Je hebt er echter wel goede kwaliteit voor waar je mee kunt spelen of die je gewoon ergens kunt neerzetten.

De Noble-collection heeft diverse toffe beeldjes om je huis helemaal in Harry Potter-sfeer in te richten. Een voorbeeld is dit leuke Dobby-beeld uit de serie Magical Creatures. Ze zijn er in vele soorten en vormen. Wat te denken van deze toffe Mandrake? Of van deze mooie Phoenix?

De interactieve sorteerhoed van Harry Potter laat jouw weten op welke afdeling jij je opleiding op Hogwarts mag volgen. Speel de sorteerceremonie na door de hoed op jouw hoofd te zetten en hoor of het Griffoendor, Huffelpuf, Ravenklauw of Zwadderich wordt. De sorteerhoed beweegt zijn wenkbrauwen, mond en hoofd en kan vijftien zinnen zeggen.

Herbeleef alle Harry Potter boeken door middel van het coöperatieve Hogwarts Battle bordspel. Einddoel voor jullie allen is het verslaan van Lord Voldemort. Begin bij the Philosopher’s Stone als jonge Harry en eindig bij boek 7: the Deadly Hallows. Ieder boek speel je apart en bevat nieuwe mogelijkheden, regels en uitbreidingen. Ga er lekker voor zitten en laat je verrassen door dit spannende bordspel.

De ideale videogame om cadeau te geven tijdens de feestdagen is natuurlijk Hogwarts Legacy! Ben of ken jij iemand die deze heerlijke game nog steeds niet in huis heeft? Dan is dit het moment om hem toch echt eens aan te schaffen. Het zou zo maar eens dé game van het jaar kunnen worden.

De volwassen Potter-fan kun je ongetwijfeld blij maken met dit toffe bierglas. Het glas is voorzien van het wapenschild van Zweinstein, inclusief symbolen van de vier afdelingen.

Zweinstein graag bij je thuis? Dan is dit LEGO-kasteel uitermate geschikt. Met 2660 stukjes ben je de kerstdagen absoluut wel zoet. De Hoofdtoren, de Astronomietoren, de Grote Zaal en het Boothuis, de binnenplaatsen, kassen, paden en bruggen en het rotsachtige landschap en het Zwarte Meer allen zijn ze aanwezig in dit mooie bouwwerk.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.