It’s the season to be jolly… De feestdagen-periode is aangebroken, tijd om de kerstbomen op te tuigen. Geen idee voor welk thema je dit jaar zult gaan? Bij Intratuin hebben ze bergen aan inspiratie. We nemen je mee in de wondere wereld van kerstdecoratie.

Wandel een rondje door de Intratuin en je bent volledig ondergedompeld in de kerstsfeer. Bomen in allerlei soorten en maten, kersthuisjes én natuurlijk kerstballen en ornamenten. De ene ornament is nóg mooier dan de andere. Stiekem wordt je hier enorm hebberig van en zou je het liefst je hele wagentje vol proppen. Helaas denkt de portemonnee hier over het algemeen toch even anders over. Welke toffe items zijn wij tijdens een winkelmiddagje tegengekomen?

Je kijkt letterlijk je ogen uit. De keuze is reuze! De ornamenten die de aandacht trokken waren natuurlijk katten als kattenfreak zijnde, maar ook de baboesjka trok meteen de aandacht. Verder waren er ook beauty-ornamenten waaronder een nagellak of lipstick. Kijk ook eens naar de luchtballonen of stukken taart. Je kunt het echt zo gek niet bedenken, zo was er bijvoorbeeld ook een hele sectie vol met etenswaren-ornamenten.

Ornamenten die als gamer-zijnde natuurlijk de aandacht trokken waren de gameboy en de Pac-man-kast. Kijk naar de details hoe tof ze wel niet zijn. Stiekem hebben we nu spijt dat we deze twee niet mee hebben genomen. Echter hangt hier de boom al vol met snoepjes, afhaalchineesbakjes, een tompouce en verzin het maar zo gek niet. De gameboy scoor je voor €9,99 en de Pac-man-kast voor €12,99.

Andere té gekke ornamenten zijn er uit de Star Wars-serie. Ze zijn wel wat duurder, namelijk tussen de €14,99 en €19,99. Kijk dan toch, die Millennium Falcon is echt bizar cool! Alle ornamenten uit de Star Wars-serie kun je hier terugvinden.

Dan hebben we ook nog de Disney-sectie. Fantastische ornamenten in Disney-stijl. Heel gaaf, fantastische afwerking én van steen. Deze zijn natuurlijk prachtig om in je boom te hangen, maar wee oh wee als er een harig monster in het huis tegen de kerstboom aanstaat en daar gaat je prachtige Dombo of Maribel of Knorretje. De Cheshire Cat is daarom helaas weer teruggegaan in het rek, mede doordat deze ook onder de glitters zat en ondergetekende vervolgens ook! Meer Disney-ornamentjes bekijken? Neem dan zeker even hier (op eigen risico) een kijkje.

Gelukkig zijn er ook nog ornamenten die gemaakt zijn van plastic óf niet zo snel breekbaar materiaal. Echter waren deze toch een tikkeltje minder mooi dan de andere ornamenten. Ze zijn daarbij toch ook wel een stukje goedkoper en dat kan ook zeker uitmaken.

Hoe dan ook zaten er prachtige items tussen en kun je je uren verwonderen aan wat er allemaal tussenhangt. Iedere keer wanneer je een blik werpt zie je weer andere prachtige ornamenten. Ga dus snel naar de Intratuin, want dat is absoluut een uitje an sich óf leef je uit in de webshop. Ondergetekende was persoonlijk helemaal fan van de Millennium Falcon en de Alice-ornamenten, maar uiteindelijk is er alleen een kolibrie mee naar huis gegaan – van plastic dat dan weer wel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.