Heb jij een Star Wars-liefhebber in je omgeving? Let dan goed op, want Female-Gamers.nl heeft een mooi lijstje gemaakt met allemaal toffe cadeautips voor onder de boom. Lees mee en zorg dat jouw persoonlijke Jedi het meest toffe cadeau van iedereen krijgt. 

Voor de knuffelaars is er een heuse Grogu squishmallow. Deze pluizige vriend past perfect in een juten zak of onder de boom! Of je nu jong of oud bent, iedereen kan wel een goede en zachte knuffel gebruiken.

In de winter is het toch vaak koude voeten tijd, dus dan kun je ze maar beter lekker inpakken met een paar goede sokken. Star Wars Happy Socks zijn dan jouw go-to cadeautje voor de echte Star Wars fan. Deze sokken zijn er trouwens ook voor de kleinere fans!

Dit cadeautje staat op het lijstje van Alena, want deze schattige L0-LA59 (Lola) uit de Obi-Wan Kenobi serie is echt zo ontzettend schattig. Lola beweegt en heeft verschillende licht- en geluidscombinaties, heeft drie verschillende speelstanden en ze reageert op geluiden!

Liever een vet ruig cadeau? Dan kun je, mits je niet te lang wacht, een lightsaber bestellen op KenJo Sabers. Ze hebben vaak toffe aanbiedingen en een hele collectie aan bekende lightsabers of je stelt er zelf eentje samen.

Hij is circa 46cm hoog en bestaat uit 2319 onderdelen. We hebben het hier over de Chewbacca Star Wars Wookie set. Deze editie is speciaal uitgebracht voor de 40e verjaardag van Star Wars: Return of the Jedi.

Wanneer je graag aan tafel wilt zitten met zijn allen en wilt genieten van een bordspel kies dan voor Star Wars: the Clone Wars – A Pandemic System. Ahsoka Tano, Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Yoda, Mace Windu, Aayla Secura en Luminara Unduli staan voor je klaar om the Dark Side te verslaan. Vier epische scenario’s met een hoog herhalingswaarde.

Lekker eten staat centraal met de feestdagen. Nóg leuker is het als je hier een leuk Star Wars-tintje aan kunt geven. Kies dan voor een mini-wafelijzer waarmee je wafels maakt waar Grogu op staat afgebeeld. Versier hem naar hartenlust en daarna smullen maar!

Gamen maar! Met LEGO Star Wars: the Skywalker Saga kom je de feestdagen wel door. Kruip in de huid van Luke Skywalker, Rey, Obi-Wan Kenobi, Finn, BB-8 en vele anderen en doorloop alle negen Skywalker-films.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.