Omdat Disney 100 jaar bestaat staan de maand november en december bij Female-Gamers.nl deels in het teken van Disney. In deze Wat Speelt…? gaan we dieper in op de vraag welke game Mickey Mouse zou spelen.

Alena: Ik denk dat Mickey Transformice speelt. Beetje dicht bij jezelf blijven met muizen, magie en avontuur, maar dan anders. Ik heb zelf ook echt onwijs veel tijd gestopt in het halen van die kaas, dus ik vermoed dat Mickey zich er ook wel mee zou vermaken. En nog een positief punt, er zijn even een keer geen kinderen!

Linn: Mickey Mouse speelt gewoon graag Kingdom Hearts! Waarom? Omdat hij graag zichzelf terugziet in diverse hoedanigheden. Hij speelt diverse belangrijke rollen, waaronder die van koning Mickey. Daar ben je natuurlijk enorm trots op en hij kan er geen genoeg van krijgen om dit keer op keer te herbeleven.

Amber: Op een of andere manier denk ik dat bij Mickey nog steeds de Parental controls aan staan en dat hij ver weg zal blijven van de schiet spellen. Ook denk ik dat hij genoeg heeft van zichzelf, maar wel wat puzzel/avontuur wil, dus ik denk dat Mickey “Ravenlok” speelt! Een heel erg leuk, magisch sprookjesachtig spel waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

Lisa: Volgens mij is die kleine muis stiekem een dictator en zie hem dan wel de Tropico-games spelen, waar hij alles controle heeft en zijn eigen Mickey-eiland kan creëren.

© Disney

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.