We zitten thuis, vanwege het Corona virus en moeten onze tijd spenderen aan het maken van schoolopdrachten maar ook de nodige ontspanning natuurlijk, kleuren! De meeste kinderen zijn niet vies van een leuke kleurplaat, zeker niet als die van een lievelingsgame is. Zo heb ik een overzicht met een Pinterest pagina vol met diverse games en personages die je kan uitprinten.

Ontspannen is ook belangrijk en mijn kinderen vinden het wel leuk om een kleurplaat in te kleuren. Okay, toegegeven ik vind het soms ook heerlijk om van me af te kleuren. Al eerder deelde ik een overzicht met verschillende kleurboeken (onderaan het artikel staan de linkjes naar meerdere series kleurboeken). Soms is het sneller om gewoon een enkele pagina uit te printen van je favoriete game. Heb je geen printer? Dan staat er onderaan dit artikel een tip waarbij je de kleurplaten gratis thuis kan laten sturen.

Zo heb ik een serie kleurplaten met Minecraft, Fortnite, Super Mario, Pokemon, Zelda en meer gevonden en gedeeld via mijn Pinterest pagina. Een aantal voorbeelden deel ik natuurlijk hieronder.

Via: cool2bkids.com


Via: BattreHalsa.nu


Via: onbekend

Via: onbekend


Via: bestcoloringpagesforkids.com


Via: BattreHalsa.nu

Via: supercoloring.com


Via: print-and-color.com


Via: onbekend


Via: cantikitu.com

Nog veel meer kleurplaten kan je vinden via Pinterest. Heb je zelf geen printer thuis? Geen enkel probleem! Via de website van alleeninkt.nl kan je heel makkelijk je uit te printen kleurplaat (of ander document) mailen en gratis thuis laten sturen.

Vanwege de vele aanvragen is het wel wat drukker dan normaal. Maar het is zeker het wachten waard als je dan je kleurplaat naar wens toegestuurd krijgt.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.