Female-Gamers.nl draait al een tijdje mee en dat betekent dat we soms redacteurs hebben die andere toffe dingen gaan doen of zich wat meer op het gezin willen focussen. Allemaal okay natuurlijk, maar dan wordt ons toffe team soms wel een beetje klein.

Wij zijn dus op zoek naar nieuwe redacteuren, die het leuk vinden om, voor Female-Gamers, op vrijwillige basis, te schrijven. We plaatsen regelmatig een bericht op de website variërend van een leuk nieuwtje, een review of een artikel. Een greep uit de artikelen die we plaatsen en die je wellicht aanspreken:

Nieuwtjes – Je deelt het laatste nieuws met onze lezers op de website. Je ontvangt via ons de laatste persberichten om te plaatsen. Sommige persberichten zijn in het Engels, dus enige kennis van deze taal is gewenst.
* Artikelen – Of het gaat over iets dat je hebt gespot in de winkels, zelf geshopt hebt of een item over de leukste gadgets, het kan allemaal! Make-up? Fashion? Beauty? Of juist gericht op kinderen? Lifestyle? Je verwachtingen van een nieuwe game of console? Of ben je een kei in het maken van DIY’s? Je krijgt de ruimte om hier mee aan de slag te gaan.
Event Reports – Ga je graag naar (online) evenementen? Via Female-Gamers kan je naar binnen, met als resultaat een gezellig verslag met wat fotootjes voor de mede-bezoekers van het evenement en onze lezers.
Columnist – Deel je ervaringen over games, je verzameling of andere (persoonlijke) onderwerpen die over games gaan via een column. Wil je eenmalig iets delen? Neem dan ook contact met ons op.

We vergaderen iedere maand online met het team om te bespreken of alles volgens planning en afspraak verloopt, ideeën met elkaar te delen, taken te verdelen en ook met elkaar bij te praten. We wonen verspreid over heel Nederland, dus proberen we op deze manier contact met elkaar te houden.

Om de website nog leuker te maken zijn we op zoek naar iemand die:

* Kennis heeft van Cosplay – ben je bijvoorbeeld zelf cosplayer en vind je het tof om hier op Female-Gamers meer aandacht aan te besteden? Of misschien weet je er heel veel van en kun je op deze manier onze lezers meenemen in de wereld van cosplay.
* Social media magnaat is – natuurlijk hoef je geen magnaat te zijn, maar we zoeken wel iemand die het leuk vindt om de social media kanalen bij te houden en regelmatig iets kan posten, creatief is met reels en misschien wel weet hoe we een breder publiek kunnen bereiken.

We maken gebruik van een proefperiode om te kijken of het van beide kanten bevalt. Na deze proefperiode maak je ook kans om games te reviewen. Dit gebeurt als je minimaal 4 items in een maand aan kan leveren.

Spreekt één van beide (of beide) kennisgebieden je aan? Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via vacature@female-gamers.nl

Stuur in de mail de volgende gegevens:
Naam:
Leeftijd:
Woonplaats:
Welke consoles je hebt:
Je favoriete game/platform:
Je favoriete soort games:
Favoriete evenement(en):
Motivatie waarom jij bij ons past:
Of je ervaring hebt:

We zien graag je reactie in onze mailbox verschijnen. Heb je weinig of geen ervaring, aarzel dan niet en stuur ons ook gewoon een email, dan gaan we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.