Langzaamaan maken we kennis met de redactieleden van Female-Gamers. Een tijdje geleden zijn er een aantal nieuwe dames aan het team toegevoegd waaronder Jackie! Met Jackie verveel je je nooit, tenminste.. ze doet veel, ze kan veel en ze heeft naast haar liefde voor de PlayStation nog een hele andere grote liefde!! Ze gaat graag naar evenementen, schrijft graag columns en speelt heel veel games.

Wie ben je?
Howdy folks! Aangenaamd kennis met jullie te maken! Mijn naam is Jackie Upchurch ik ben 28 jaar JONG nu, geboren en getogen in Heemskerk, Noord Holland.

Wat voor werk doe je?

Ben je verliefd, verloofd en/of getrouwd?
Het is alweer bijna 2 jaar terug dat ik getrouwd ben met Richard “Ricky” Upchurch. Ricky was eerst simpelweg een pen vriend van me. Hij is ook geboren in Amerika en woont in, Washington State. Ricky is echt zo een Hillbilly/Country boy. Nou man dan, hij is net 37 jaar geworden. Ricky heeft een zoon met wie hij helaas geen contact heeft. Verders hebben wij “nog” geen kindjes samen. Tenminste ik zie mezelf wel als katten mama ^^ en hoop ook later echt moeder te mogen worden.

Gebruik je een alias (nickname) tijdens het gamen?
Momenteel gebruik ik er 2 UniKittie en ValkyrieJackie maar heb er aardig wat al gehad. UniKittie ben ik opgekomen omdat ik van Unicorns en kitties hou, vond dat wel een leuke combi en ValkyrieJackie is ontstaan door mijn liefde voor Noorse mythologie.

Hoe ben je in aanraking gekomen met gamen?
Het is begonnen door mijn oudere broer die al van jongs af aan met technische spul aan de gang was. Als eerste had hij toentertijd een Atari gekocht en vanaf daar kwam er steeds meer in huis.

Wat was de eerste game die je speelde? Op welke console?
Op de Atari was dat volgens mij Bubble Bobble, op de PC Carmegedon en GTA, de PlayStation speelde ik Crash Bandicoot en als laatste op mijn Gameboy Tetris.

Wat is je favoriete console tot nu toe?
Team: PlayStation for life


Welke game was je favoriet en heb je grijs gespeeld, of haal je zo nu en dan nog eens uit de kast?
I love Lara Croft, GTA5 en Pokemon ik kan die spellen tot in de treuren spelen. Maar om eerlijk te zijn heb ik te veel favorieten om op te noemen!

Wat staat er op jouw games wishlist?
Assassin’s Creed Orgins. Red Dead Redemption 2, Need for Speed, Beyond Good and Evil 2, Far Cry 5.

Als er een nieuwe game uit komt, neem je dan een dag vrij?
Als er een nieuw spel binnen is moet ik die dag ook spelen ja!

Verzamel je iets dat met gaming te maken heeft?
Ik spaar comics van sommige games zoals Lara croft maar ook figurines.  Ik verzamel The Walking Dead figurines, Fallout, Lara Croft. Daarbij ben ik ook altijd op zoek naar oude games van bijvoorbeeld de NES, SNES, PS1, enz. Probeer wel een beetje controle te houden op mijn verzameling. Krijg je als je te veel leuk vind.

Singleplayer of Multiplayer?
Singleplayer liefst.

Speel je in een team, clan of guild?
Ik deed dit wel veel maar nu niet meer. Een goede game buddy van me is helaas verongelukt en sinds ben ik niet meer zo van. Ik zat in Call of Duty, World of Warcraft en GTA online.

Heb je vrienden leren kennen via het gamen?
Ik heb veel online vrienden maar nooit echt ontmoet.. Op zich wel jammer. Ik had echt een vaste game buddy in Engeland die ik wel wel zag en mee sprak maar zoals ik al vertelde is hij er helaas niet meer. Soms praat ik wel is met zijn broer maar online gamen niet echt meer. Zou wel handig zijn geweest voor Friday the 13th. Weet zeker dat hij die geweldig had gevonden.

Stream je jouw games via Twitch?
Nee misschien in de toekomst.

Ga je naar game-gerelateerde evenementen? Of naar LAN-party’s?
Als ik kans heb om naar een game event te gaan neem ik die maar heb daarin nog niet veel ervaring zoals met een Comic Con.

Zo ja, Welke ga je graag heen?
Gamescon, Comic Con.

 

Apple of Android?
Android please!

Favoriete App(s)?
The simpsons tapped out.
Trailer park boys; greasy money.
Jpay.
Amazon kindle.
Aliexpress.
Futurama: The Worlds of Tomorrow.
Pokemon go
Skype

Volg Jackie via de volgende social media:
Facebook: Jackie Upchurch
Instagram: redtroublejackie

Bewaren

Bewaren

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.