Nog een weekje en Gamescom barst eindelijk los, het grootste games-event in de wereld. Het is al uitverkocht, dus mogelijk kun je er -zelfs als je wilde- niet bij zijn dit jaar. De Female Asking Questions besloot daarom eens lekker terug te blikken; wat is jouw beste Gamescom herinnering?

Artikel_FAQ_Sam

Dat er een nieuwe trailer van Fable Legends getoond werd 😀 Nee ik heb niet specifiek een herinnering aan Gamescom. Ieder jaar worden er weer leuke dingen gedeeld en dat maakt me altijd weer blij. Al denk ik dat dit jaar ik wel mijn echt beste Gamescom herinnering ga maken omdat ik er heen mag gaan voor Female-Gamers.

 

Artikel_FAQ_Maike

Ik ben nog nooit naar Gamescom geweest dus hier kan ik helaas geen antwoord op geven.

Artikel_FAQ_Heather

Eerlijk gezegd geen. Ik ben er nog nooit geweest, en verslag ervan doen op afstand is toch anders dan er daadwerklijk rondlopen. Gamescom’s staan mij niet zo bij.

Artikel_FAQ_Mirjam

Ik kan mij herinneren dat The Order:1886 werd aangekondigd. Hier was ik erg van onder de indruk. Inmiddels heb ik de game liggen maar helaas door tijd gebrek nog niet kunnen spelen.

Artikel_FAQ_Laura

Mijn mooiste Gamescom-herinnering is denk ik het moment waarop ik mezelf bij Fantasia: Music Evolved naar binnen had weten te praten. Ik ben altijd meer van de afspraken en niet zozeer van het ik-lul-mezelf-wel-naar-binnen, maar ik wilde deze Disney- en Harmonix-samenwerking zo dolgraag van dichtbij bekijken, dat ik mijn grootste puppy-ogen heb opgezet en nog een ja kreeg ook. Uiteindelijk is het eindresultaat een hele coole game geworden, maar helaas is hij niet voor iedereen. Toch vond ik dat heel mooi op Gamescom, hoe ik ondanks mijn drukke schema toch nog een extra afspraak wist te regelen, van een game waarvan nagenoeg niemand anders destijds een hands-on preview had.

 

 

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.