Het is februari en in deze maand staat de dag van de liefde centraal, Valentijnsdag. De dag waarop jij jouw lief of beste vriend(in) een kaartje stuurt of een cadeautje geeft om je liefde of vriendschap te vieren. Via de website van My-Jewellery heb ik een hoop leuke sieraden gevonden om cadeau te geven. Vele kan je zelfs aan jouw (favoriete?) game linken.

Candy oorringen met lollies
Wat te denken van deze leuke oorbellen in de vorm van een lolly. Denk jij net als ik ook aan Candy Crush? Ze zijn in het goud of zilver te koop voor €14,99.


Oorbellen open ster
Ben jij het zonne, uh, sterretje in huis? In hoeveel games komen er sterren voor? Ik denk dat de meest bekende toch wel Super Mario is. Met de ster uit deze game ben je onverwoestbaar, ik zou het er niet op gokken met deze oorbellen maar ze zijn zeker een plaatje.

Oorringen met bliksem
Bij het zien van deze bliksemschichten moet ik niet alleen aan de weergoden denken. Maar aan The Flash! Comic fans snappen dit. €15,95.


Oorringen met pistooltje
Speel je graag een shooter? Of wil je jouw partner op jouw manier verrassen en supporten tijdens het gamen? Dan ben je met deze pistool oorbellen zeker een goede catch! €17,99.

Ketting met pistooltje
Of ga je liever voor de pistolen aan een ketting? Verkrijgbaar in goud en zilver voor €19,99.

Ketting hartjes slot
Hoe kan je nog beter de liefde verklaren dan met een ketting voorzien van een hart eraan? Leuk doordat de ketting aan beide kanten een ander type schakel heeft. €19,95 en beschikbaar in goud of zilver. Leuk te combineren met deze armband: Armband hartjes slot.

Ketting hart amour
Moet jij de liefde delen met een game-personage? Of een acteur van een favoriete serie of film? Dan is het de hoogste tijd om een plekje in het hart op te eisen met dit medaillon. De ketting is er in het zilver en goud en kost €19,95.

Ketting chunky initials
Is het de M van Minecraft? Mario gewoon je eigien initialen die je cadeau geeft of misschien wel krijgt. Alle letters van het alfabet zijn beschikbaar in het goud of zilver. Deze ketting kost €27,95. Vindt je een ketting te opzichtig? Dan kan je ook nog gaan voor de armband Armband chunky initials voor €19,95.

Schakelarmband met smiley
Stoer en toch verfijnd, deze schakelarmband met smiley. Verkrijgbaar in het goud of zilver en de smiley straalt door de steentjes die eromheen zitten. €17,99. In de ‘Smiley’ serie zijn ook nog leuke ringen en kettingen te vinden.

Roze forever connected armband
Roze Forever Connected armbanden voor jou en je beste, ze zijn ook met een zwart touwtje beschikbaar. De ringetjes kan je in het zilver, goud of goud/zilver kopen. De set is €19,95.

Armband open hart steentjes
Hartjes met Valentijn zijn volgens mij altijd goed. Zeker dit lieve exemplaar met een open hartje voorzien van steentjes. Het armbandje is in het goud of zilver te koop voor €14,95.

Moments armband kleine schakels
Ga je liever voor heel subtiel? Dan kan deze armband met schakels nog een leuk idee. Deze is €14,95 en beschikbaar in goud en zilver. Bij deze armband kan je ook verschillende bedels kopen om eraan te hangen.

Nog meer sieraden & kleding shop je hier. Zit er iets voor jou tussen?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.