Hoor je de klokken luiden? Zie je de duiven vliegen? Heb je al trek in belachelijk zoete taart en ruzie over wie waar mag zitten? Je Sims kunnen eindelijk een mega uitgebreide ervaring van maken van hun trouwerij met De Sims 4 Mijn Bruiloft Game Pack.

In deze nieuwe Game Pack draait het allemaal om de trouwerij van je Sims en natuurlijk de aanloop er naartoe. Zo kunnen je Sims taarten gaan proeven, moeten ze ringen en bloemen uitkiezen en gaan ze zich oriënteren op de perfecte locatie voor de grote dag. Als je dan al je keuzes hebt gemaakt is het tijd voor een oefendiner om ervoor te zorgen dat alles perfect verloopt op de trouwerij. En vergeet het vrijgezellenfeest niet! De hoogste tijd dus om prachtige herinneringen te creëren.

In deze heerlijke trailer zien we al die aspecten voorbij komen en geeft mij de hoop dat mijn Sims eindelijk eens een fatsoenlijk feest kunnen geven. Mijn ervaring met een bruiloft in De Sims is altijd een beetje flauwtjes. Je zet een boog neer, plaatst wat stoelen en bakt soms ook gewoon zelf een taart. Als je die dan wil aansnijden komt de helft niet opdagen en daarna staat er overal eten terwijl mensen allang weer verdwenen zijn. De jurk moet je even in je kledingkast vinden en je hangt wat slingers hier en daar. In de trailer zie ik meer betrokkenheid, doet iedereen echt mee aan het feest en staat het bruidspaar centraal. Het ziet er in ieder geval heel tof uit en belooft een mooi feestje te worden.

De kers op de taart is de romantische nieuwe buurt Tartosa, gemaakt voor de perfecte (hoop je dan natuurlijk) bruiloft. Wie wil er nou niet trouwen met een mooie zonsondergang, op een heerlijk strand of een prachtig groene en bloemrijke tuin? Dit vind je allemaal in Tartosa. Bovendien vind je hier alles voor de voorbereiding, van het kiezen van de ring tot de bloemen die op tafel komen.

Meer informatie over de Game Pack vind je op de officiële site of je kunt kijken naar de uitgebreide livestream op Twitch of YouTube op 11 februari om 20:00. De Sims 4 Mijn Bruiloft is verkrijgbaar vanaf 17 februari op pc en Mac via Origin en Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One-systemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.