Een gloednieuw avontuur met onze kleine ronde held in de hoofdrol: Kirby en de Vergeten Wereld. We vertellen wat je allemaal kunt verwachten van deze mierzoete nieuwe game. Er valt tevens een feestje te vieren, want Kirby viert dit jaar zijn 30e verjaardag!

Een gloednieuw 3D-platformavontuur vol wonderen, wildernis en Waddle Dee’s. Vanaf 25 maart kan het avontuur gaan beginnen en het belooft ouderwetse Kirby-pret te worden. Kirby hapt altijd naar adem, maar in Kirby en de Vergeten Wereld gaan we net een stapje verder. Hij arriveert in een onbekend land en ontdekt dat de Waddle Dee’s maastaal door de beestenboel zijn ontvoerd. Gelukkig ontmoet Kirby de nieuwsgierige Elfilin die met hem mee op reis gaat om zijn vrienden te redden.

Bekijk hier alvast de gloednieuwe trailer:

Vijanden verslaan en je weg door levendige 3D-werelden vinden zijn een belangrijk onderdeel in de game. Overwin vele platform-uitdagingen om de Waddle Dee’s te bereiken die aan het einde van elke stage gevangen zitten. Eenvoudig wordt dat ongetwijfeld niet, want ieder hoekje en gaat van de levels dient uitgekamd te worden.

Kirby heeft gloednieuwe krachten gekregen om zijn missie te kunnen voltooien: de Boor- en Avonturier-kopieervaardigheden. Verdwijn door de grond met de boor en val vijanden met een enorme klap van onderen aan. Met de Avontuur-kopieervaardigheid kan hij vijanden op grote afstand uitschakelen. Met twee spelers spelen is ook zeker mogelijk, de tweede speler kan als bandana-Waddle Dee spelen.

Hoe meer Waddle Dee’s je redt hoe groter het Waddle Dee-dorp wordt en kun je mini-games gaan spelen. Kortom: er valt meer dan genoeg te beleven in Kirby en de Vergeten Wereld. Nog eventjes geduld, want het duurt nog een kleine twee maandjes tot het 25 maart is. De game is exclusief te spelen op de Nintendo Switch.

¬© Nintendo Co., Ltd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.