Een review over een iPhone 5 schrijven. Opsommen wat hij allemaal kan, als je ervan houdt zou je hem wellicht lezen. Maar, ik wil niet opsommen wat mijn telefoon allemaal kan. Mijn iPhone 5 verdient een ode!Hoe het begonJaren geleden werd ik verliefd op mijn toenmalige iPhone 3. Helaas was de iPhone nog niet eerder op mijn pad gekomen anders had ik het toen al geweten. Vanaf dat ik hem uit het doosje haalde wist ik dat ik weg zou zijn van Apple producten. Helaas was de iPhone 3 al redelijk snel giga-traag, gelukkig mocht ik toen naar een andere telefoon.VreemdgaanTrots en blij dat ik was met mijn trage iPhone 3 nam ik toch de keuze om over te stappen naar Android. En wat had ik daar een spijt van! Vanaf een aantal weken begon het gezeur met mijn Samsung Galaxy S. Uitvallen, verhit raken en crashen waren de gevolgen. Een gevecht met Pro-Assist, de verzekering en T-Mobile. Uiteindelijk na ruim 1 jaar werd dit pas opgelost. En het spijt me voor de Samsung bezitters onder jullie… wat heb ik een gruwelijke hekel aan Samsung telefoons. Ik zal er zelf ook niet snel meer eentje halen.

iPhone 4En toen mocht mijn lieve hubby een andere telefoon. Hij koos voor de iPhone 4 terwijl ik nog in conflict zat over mijn Galaxy S. Eindelijk naar veel gemopper en klachtenmails sturen kreeg ik een nieuwe telefoon terug, de Galaxy S II. Al snel wilde hubby ruilen en kwam ik tot mijn blijdschap weer in het bezit van een iPhone 4. Weer helemaal verliefd en in de wolken wandelde ik weer als trotse iPhone bezitter, met een iPhone 4 op zak. iPhone 5En toen kwam de dag nu dik 1 week geleden… In de stad bij de T-Mobile winkel, ik wilde zo onwijs graag de iPhone 5, ik wist gewoon vanaf het moment dat ik deze telefoon zag dat hij in mijn tas thuishoorde. Maar tja… Apple heeft een voorliefde om hun producten erg duur te maken. Voor mij was die prachtige iPhone 5 hetzelfde als Leonardo DiCaprio vroeger: Out of reach. Tot afgelopen donderdag! De dame in de T-Mobile winkel maakte me zo onwijs gelukkig! Ik kon de iPhone 5 tegen een betaalbare prijs aanschaffen! Lang leve het T-Mobile spaarpunten systeem!
Inmiddels ben ik onafscheidelijk met dit juweeltje. Want een ode? Dat verdient deze telefoon dik en dubbel. Waarom? Hij is snel, heeft onwijs mooi beeld, bestaat uit 16GB zodat je genoeg kan opslaan, hij is licht, en hij is gewoon prachtig! Een echte aanrader! Gelukkig was het niet zoals bij Leonardo en heb ik nu een prachtige telefoon in mijn tas, nu nog een paar leuke accessoires scoren en ik ben helemaal tevreden! De OdeEn een ode aan de iPhone 5 is natuurlijk geen Ode zonder een gedicht. Zoals het hoort. Lieve iPhone, De dag dat ik je zag wist ik het meteen Er komt een dag dat ik je in mijn tas meeneemDie dag is er eindelijk gekomenHier hoef ik niet meer van te dromenIk weet hoe gek het moet klinkenDat ik nu zit te dichten over een iPhone Maar je bent erg goed in uitblinken. Lieve iPhone 5, twee jaar word je mijn maatjeEn maak ik via jouw mijn dagelijkse praatje. Liefs Yvonne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.