De vraag van vandaag, waar Svenja en Isabel antwoord hebben gegeven is: ‘De grootste eikel met wie je te maken hebt gehad (in game?)’ Kan jij deze vraag ook beantwoorden?

Svenja: In Guild Wars 2 heb je ‘commanders’ dat zijn mensen die 100 gold spenderen aan een blauw driehoekje boven hun naam. Dat driehoekje laat zien dat zij dus ‘commanders’ zijn en dat als je bijvoorbeeld naar World vs World (WvW) gaat dat je hun dan volgt. Enkel wil het dus jammer genoeg niet betekenen dat die mensen weten wat zij doen in WvW. Nu is er bij mij op de server een zo een kereltje die voor elk van zijn character zo een mooi blauw driehoekje heeft gekocht en er van uitgaat dat iedereen wel naar hem luistert.. Echter doet hij dit met enorm veel schelden en weet hij totaal niet hij eigenlijk moet doen.

Isabel: Dat was denk ik een gast die dacht dat hij alles wist (natuurlijk weer een man he). We zaten in COF path 3 en bij dat path is het heel erg belangrijk dat je een goede coördinatie hebt want je moet tegelijkertijd mobs mollen. Die gast wilde maar niet luisteren en we hebben uiteindelijk 3 uur in die dungeon vast gezeten. Als hij gewoon naar ons had geluisterd, hadden we het makkelijk in 30 minuten hadden kunnen afronden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.