Ook in Guild Wars 2 kan je verschillende soorten mini´s verzamelen. Vandaag beantwoorden wij een vraag over mini´s namelijk vraag #22: Wat zijn je mini’s?

Svenja: Mini´s zijn geen pets die met je meevechten maar verkleinde poppetjes van bijvoorbeeld vijanden die in de wereld rondlopen. Deze mini´s kan jij met je meenemen tijdens je avonturen maar behalve dat ze achter je aan rennen doen ze niks.Ik ben niet echt een mini verzamelaar dus heb er niet zo heel veel.

Isabel: Ik heb de mini’s die je kon verkrijgen van Guild Wars 1. Daarnaast heb ik enkele mini’s van events zoals de mini Gryphon van het kerst event vorig jaar. De kat die je krijgt van Guild Wars 1 loopt in bijna elk avontuur met mij mee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.