We starten de tweede week van de 30 dagen challenge met de vraag #8: Wat is je favoriete gear? Heb jij een favoriete armor of zijn er meerdere die je leuk vinddt

Svenja: Mijn favoriete gear is mijn Magic Find gear. Hiermee heb ik een hogere kans op hogere loot die ik kan verkopen voor meer gold. Over het algemeen farm ik dan ook altijd met mijn Magic find. Als ik andere dingen ga doen schakel ik meestal over naar een andere armor set. Het mooiste armor voor Sylvari vind ik de T3 armor.

Isabel: Mijn favoriete Dungeon gear is de Tier 3 Human Elementalist armor gecombineerd met de armor uit CoF. Van de normale gears houd ik erg van de Winged armor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.