Wat vinden de dames Isabel en Svenja leuk om te doen in Guild Wars 2? En de hamvraag natuurlijk, wat vindt jij het leukste? Gaan ze voor Player vs Environment (PvE), Player vs Player (PvP) of World vs World (WvW)?

Svenja: Een best moeilijke vraag, ik doe eigenlijk helemaal niet aan Player vs Player dus die valt voor mij sowieso wel weg maar ik speel vrij veel Player vs Environment en World vs World vs World. In PvE kan je van alles doen onder andere alles exploren en missies doen. WvW is een mode waarin je met 3 servers tegelijkertijd tegen elkaar vecht op 4 verschillende mappen. Elk van zo’n map kan ongeveer 300 van elke server aan. De bedoeling van WvW is om zoveel mogelijk torens en dergelijke te houden voor punten. Degene die aan het einde van de week bovenaan staat wint. Je krijgt hier alleen geen prijsje voor.

Isabel: Ik ben een echte PVE speelster. Ik hou er niet van om veel te PVP-en of World vs World te doen. Ik geniet het meeste in Guild Wars 2 van het exploren en het verzamelen van pets. Ik ben op mijn Ranger nog altijd bezig om alle pets te verzamelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.