We sluiten de eerste week van de 30 dagen Guild Wars 2 challenge af met de vraag #7: Wat is je favoriete ras? Je kan in Guild Wars 2 kiezen uit vijf verschillende rassen, Sylvari, Asura, Norn, Charr en Mens.

Svenja: Ik heb niet echt zozeer een favoriete ras maar ik vind de Norn wel een leuke ras. Zij houden voornamelijk van beroemd worden om hun daden en dit dan vooral vieren met heel veel bier!

Isabel: Mijn favoriete ras is toch echt wel de Norn omdat deze krachtige strijders zijn die veel met animals spirits te maken hebben. Ik heb elke storyline gespeeld van elk ras en mijn fun heb ik toch het meeste gehaald uit de Norn storyline. Mijn Ranger is een Norn. Nu vragen jullie je af waarom is je main dan geen Norn? Nou eigenlijk omdat ik de Elementalist armor voor Human beter vond staan op mijn character en omdat de achternaam die ik had verzonnen beter paste bij een human.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.