Steek je hand maar op als je jouw lief ontmoet hebt via de wondere wereld van World of Warcraft. Zijn jullie van plan om ‘de stap’ te nemen? Wellicht heb je iets aan dit trouw artikel.

We hebben al verschillende bruiloften voorbij zien komen. Maar daar ontbrak nog World of Warcraft waar vele van ons gamende dames hun partner hebben leren kennen, ontmoet en binnen hebben gesleept. Dat alleen al zou een Achievement waard kunnen zijn. Om de volgende te halen is trouwen de stap om te nemen. Er is behoorlijk wat inspiratie op te doen via het internet, ik heb dus een selectie moeten maken. Enjoy!
Achievement: Engaged!

Bree en Xavier hebben hun World of Warcraft verloving op een typische WoW manier gehouden. Iets met een plek waar je de quest, in dit geval de ring, haalt. Een kaart van de omgeving die je kan gebruiken om je ring natuurlijk ‘ergens’ in te leveren. Meerdere foto’s van Bree en Xavier zijn te vinden op whengeekswed.com.

Nog zo’n nerdy World of Warcraft aanzoek. Tijdens Blizzcon 2010 konden aanwezigen op de foto met/bij ‘The Frozen Throne’, de favoriete zitplaats van The Lich King. Vriendlief Mario ‘popped the question’ en kreeg een ja te horen van Alice. Meer foto’s van dit cosplay paar kan je vinden op hun blog.

Ook kan je de typische schatkisten uit World of Warcraft gebruiken om je lief ten huwelijk te vragen. Met een bijpassend kaartje maak je het helemaal af.
Achievement: Send a CardAls je dan je liefje op zijn World of Warcraft’s hebt gevraagd moet je natuurlijk je vrienden en familie een uitnodiging sturen. Nu heb je in World of Warcraft twee facties, Alliance en Horde, met beide een eigen vlag. In dit geval heeft het koppel, Consuela en Kevin, gekozen voor de Horde kant en kwamen ze met de volgende uitnodiging.

Op de uitnodiging zie je typische icoontjes uit de game waarop de gasten konden aangeven wat ze graag wilden eten.

Via de Deviantart van TallmanCreations kan je ook deze Horde of Alliance uitnodiging als inspiratie gebruiken.
Achievement: LocatiionTijdens mijn zoektocht naar World of Warcraft bruiloften kwam ik ook verschillende inspiratie/mood boards tegen die je kan gebruiken om de sfeer van een bepaalde plaats in World of Warcraft na te bootsen. Wat denk je van bijvoorbeeld Teldrassil Forest?

Meer inspiratie voor deze omgeving kan je hier vinden.

Natuurlijk mogen de Alliance aanhangers niet vergeten worden. Hier is vooral gebruik gemaakt van de Alliance blauwe kleur.
Achievement: Dress yourself up..Maar wat trek je nu aan tijdens jouw World of Warcraft bruiloft?

Je kan gaan voor de typische Burning Crusade Night Elves outfits, voor zowel hem als haar.

Je kan ook net als Jeremy en Amanda World of Warcraft accessoires gebruiken. Zo heeft Amanda haar sluier voorzien van de Alliance leeuw en Jeremy die het Horde logo op zijn stropdas draagt. Meer foto’s van hun dag kan je bewonderen via haar Deviantart.

Ashley en Alexander hebben van meerdere games de invloeden gebruikt. Ze hebben elkaar leren kennen tijdens een gamebeurs en konden waarschijnlijk geen keuze maken en hebben er een groot gamefestijn van gemaakt. De heren waren bijvoorbeeld voorzien van verschillende stropdassen. Maar ook was een van de bruidsmeisjes aanwezig via skype en werden er bordspellen als ‘center pieces’ gebruikt. Zelfs het bruidsboeket was voorzien van dobbelstenen tussen de bloemen door.

Of wil je toch voor klassiek wit gaan op een speciale manier, dan is de jurk van ‘Tyrande Whisperwind‘ misschien een idee. Achievement: Ring!Heb je eindelijk het JA-woord eruit gekregen, dan bezegel je dit niet alleen met een kus, maar ook ringen mogen niet ontbreken.

Jeremy en Amanda, die je al eerder voorbij zag komen. Hebben een trouwring laten ontwerpen die refereert aan World of Warcraft. In de ring staat namelijk ‘Bind on Equip’.

Ben je op zoek naar iets anders? Dan zou deze Horde ring van titanium misschien iets voor je kunnen zijn. Te koop via aliexpress.
Achievement: CakebossEn dan is het natuurlijk tijd voor taart! Je kan een ‘gewone’ basistaart nemen en hier het logo van je favoriete factie op zetten. Of je kan gaan voor een van de taarttoppers hieronder.

Op deze website kan je nog meer, leuke en originele, World of Warcraft cake toppers vinden.

Je kan ook voor dit leuke koppel gaan, wie weet dat je dan ook de Achievement erbij krijgt.
Achievement: Shackled!

Een kouseband in stijl mag ook niet onder de jurk ontbreken natuurlijk. En als je uit gaat van het versje, Something Old, Something New, Something Borrowed, Something Blue, dan zit je aan de Alliance kant in elk geval goed met je ‘iets blauw’.

Bewaren

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.