Een game die ik helemaal uitgespeeld heb en uren zoet mee ben geweest mis ik in mijn App check lijstje. Schandalig vind ik zelf! In deze App check Plants vs Zombies.


De game is wereldwijd bekend en kwam uit via iTunes, Google Play Store, maar ook op de Nintendo DS en op de PlayStation Vita kun je de game spelen.

Wat is de bedoeling? Nou simpel, je moet met plantjes, zombies zien te verslaan. Plant een plantje en bouw zo een verdediging op. Elk plantje heeft een eigen functie. Zo heb je plantjes die zonlicht verzamelen, zonlicht heb je weer nodig om meer plantjes te planten, je hebt plantjes die vuur schieten, ijs schieten waarmee ze de zombies verjagen en je hebt plantjes die ontploffen. Eigenlijk heb je van alles wat. Hoe hoger level je komt hoe meer soorten plantjes je kunt kiezen en gebruiken. Met muntjes die je verdient kun je de plantjes upgraden.

Zorg dat je verdediging sterk genoeg is om de zombies te verslaan en te doden. Bereid jezelf voor op extra moeilijke vijand golven. Je wordt geconfronteerd met allerlei soorten zombies, bijvoorbeeld een zombie die kan springen of zombies met extra armor.

Deze game is onwijs leuk, heel erg verslavend en het is zelfs te doen om hem uit te spelen! De game download je via iTunes en via Google Play Store.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.