Er zijn nog wat leuke vragen onderweg van de 30 dagen Guild Wars 2 challenge. Svenja en Isabel geven vandaag antwoord op de vraag: Wat hun favoriete character is van Destiny’s Edge!

Svenja: Destiny’s Edge is de groep van helden die het al eens tegen de draken heeft opgenomen, zij zijn door een aantal problemen binnen de groep uit elkaar gevallen. Nu probeert Caithe, een van Destiny’s Edge, haar best om de groep weer bij elkaar te krijgen om de speler te helpen in het gevecht tegen de draken. Mijn favoriete character is de Asura Zojja, zij is zo heerlijk bijdehand en heeft een erg kort lontje.

Isabel: Mijn favoriete renown hearts zijn die van het begin gebied van de Norn waarin je in een snow leopard veranderd en je met kleine leopards moet spelen en die van de fernhounds waarin je als fernhound andere hondjes moet gaan zoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.