Wisten jullie al dat de Hema een eigen app heeft? Bij toeval kwam ik erachter en oh, wat is deze handig zeg! Nooit meer door een regenbui voor niets naar de winkel, Ole! Waarom? Lees maar snel verder.


De Hema App laat je zien wat er op voorraad is. Dit door middel van een streepjescode scanner. Scan thuis met je iPad of iPhone het product en kijk wat ze in de dichtstbijzijnde Hema op voorraad hebben. Hoe handig! Nooit meer naar de Hema met een missie die je niet kan voltooien.

Ik vind het althans handig, wij hebben hier maar een kleine Hema in het dorp en ik kwam er vaak terwijl er niets op voorraad was en dan is het balen omdat je voor niets heen bent gegaan.

Naast het bekijken van voorraden kun je via de App ook online je producten bestellen. Hebben ze iets niet op voorraad dan bestel je het toch gewoon? Je kunt het tegen verzendkosten laten bezorgen maar je kunt het ook ophalen in de winkel. Kortom je gaat niet meer voor niets heen!

Naast de voorraad geeft de Hema ook informatie over elk product, wat het kost en specifieke informatie zoals de maat, kleuren en bij etenswaren exact de ingrediënten die gebruikt zijn. Wil je weten wat in de aanbieding is? Dat kan je ook bekijken via deze App, je kunt de folder van de week doorbladeren.

En last but not least, zoek een Hema in de buurt waar je bent. Sta je in Den Haag en wil je weten waar de Hema is? Voer de nodige info in en de App vertelt je precies waar je moet zijn. Ik ben wel lekker enthousiast over deze Hema App. Ik vind hem het benoemen zeker waard want ik hou van shoppen bij de Hema! Who is with me?Download de App voor de iOS of voor de Android.

About Witchy

Getrouwd met Mike en mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Ninendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 . Via de MMORPG WoW heeft ze haar man Mike ontmoet.

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.