Voor de vierde dag van de 30 dagen challenge beantwoorden we de vraag #4: Je favoriete profession?. Welke van de acht verschillende professions is jouw favoriet?

Svenja: Mijn favoriete profession is de Elementalist omdat zij alle vier de elementen kunnen beheersen en dus erg afwisselend kunnen spelen. Het jammere is wel dat je door dat je kunt wisselen, tussen de 4 verschillenden elementen, je niet ook nog kan wisselen van wapen wat de meeste andere professions wel kunnen. Ik speel over het algemeen met een Staff of een duo-hand dagger.

Isabel: Elementalist is echt een van mijn favoriete professions omdat ze veelzijdig spelen en veel damage plus AOE (Area of Effect, dus van dichtbij) damage kunnen doen. Maar Ranger speel ik ook graag omdat ik erg houd van de pets.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.