Wat een zomer, wat een zomer. Ik weet ‘s ochtends niet wat ik aan moet trekken. Alhoewel, het moet meestal iets warmers zijn dan wat je in de zomer mag verwachten. Het lijkt meer een herfst outfit. Ik ben een reisje zomerzon aan het overwegen. Maar ja, dan denk ik weer aan de rib uit mijn lijf die me dat gaat kosten.
Het probleem met geld is dat je het maar een keer uit kan geven. En ik weet zoveel dingen waar ik het aan wil spenderen. Terrassen, kleding, games… Ik heb wat denkwerk verzet om zaken te combineren. Ik zou bijvoorbeeld verzendkosten kunnen besparen door op vakantie te gaan en daar dan ook kleding te kopen. Of even ergens een terrasje te pikken in het buitenland. Maar of ik daar nu ook echt veel geld mee bespaar? Dan blijft er maar één oplossing over: games spelen waarbij ik af mag reizen naar mooie, zonnige bestemmingen. Ga in de baywatch-houding, neem er een drankje bij. Want ik geef je nu een impressie van mijn rondreis. Ik heb namelijk de afgelopen 2 weken de geweldigste plekken mogen aanschouwen. Zonnige oorden, onbewoonde eilanden en kleurrijke landschappen kwamen voorbij. Ik ben naar Zuid-Amerika geweest, op zoek naar de schatten van El Dorado door het spelen van het eerste deel van Uncharted. Het tweede deel heb ik even over geslagen, want daar zit je vooral in de sneeuw. In deel 3 zie ik magische plekken in het Midden-Oosten en Europa. Ik heb een survival overleefd op een verlaten eiland door Far Cry te spelen. En ultiem ontspannen deed ik toch wel in Mario’s Party 9 op Bloopers Beach. Heerlijk spelletje spelen op een magisch Nintendo eiland.Ik kan iedereen deze ontspannende rondreis aanbevelen. En ik hoor mensen al miepen dat een console plus vier spellen al snel in de buurt komen van de prijs van een echte vakantie. Klopt, maar een vakantie kan je maar één keer doen. Deze reizen kan ik na die éénmalige investering keer op keer blijven maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.