Wat is de favoriete lore in Guild Wars 2 van Svenja en Isabel? Ze geven antwoord op deze vraag in de 30 Dagen Guild Wars 2 Challenge. Wat is die van jou eigenlijk?

Svenja: Ik heb niet echt zozeer een favoriete stukje van de lore, wat ik wel heel leuk vind is dat je overal in de wereld van Guild Wars 2 aanwijzingen kunt vinden van Guild Wars 1. Zo kan je bijvoorbeeld ergens het graf vinden van Gwen, zij was een belangrijk personage in GW1.

Isabel: Het einde van de lore waarin je de ontknoping van een bepaalde groep te horen krijgt. Ik wil niet teveel spoilen voor jullie maar het einde is niet zoals je het misschien verwacht. De Sylvari story line is ook erg interessant omdat je veel dingen te weten komt over het hoofdpersonage van dit ras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.