Creatieve mensen kunnen geïnspireerd raken door van alles en nog wat, zo ook Nederlandse modeontwerper Sepehr Maghsoudi. Hij werd geïnspireerd door de kleurige figuurtjes uit Just Dance.


Maghsoudi komt in samenwerking met Ubisoft met een kledingcollectie die bij de lancering van Just Dance 2014 zal worden gebruikt. De lijn gaat ‘Just Dance 2014 by Sepehr’ heten, dit werd afgelopen weekend aangekondigd tijdens zijn modeshow in Amsterdam. De catwalk show zal oktober 2013 plaatsvinden. Sepehr Maghsoudi komt oorspronkelijk uit Iran. Zijn kledingstukken worden omschreven als extravagant en romantisch. “Bijzondere stijl, afwisselende vormen en textuur met een eenheid vol energie.” – styleguide.nl, “Fairytale-like Atmosphere” – fesjon.com. Hij heeft onder andere samengewerkt met Eva Simons, Kate Ryan en Robert Abigail.Drs. Marcel Keij, Marketing Directeur Ubisoft Benelux:

“Toen wij in contact kwamen met Sepehr was er gelijk een klik. Hij begrijpt waar Just Dance en Ubisoft voor staan en het is een hele eer dat hij een kledinglijn voor het nieuwste deel uit de Just Dance franchise ontwikkelt. Just Dance is een onmiskenbaar onderdeel van de hedendaagse popcultuur; dat de game de grenzen van de brand nu overstijgt is niet meer dan een logisch gevolg.”

Just Dance 2014 zal in Nederland op 1 oktober 2013 uitkomen voor de Nintendo Wii, Wii U, PlayStation 3 en Xbox 360. De game komt ook naar PlayStation 4 en Xbox One.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.