Voor dag 3 van de 30 dagen challenge van Guild Wars 2 beantwoorden we de vraag #3: Hoe ben je op je main haar naam gekomen? Kies je voor je eigen naam, of iemand die je kent? Of verzin je een compleet nieuwe naam en hoe doe je dat dan?

Svenja: In andere games was mijn character naam vaak Syria. Vandaar dat ik deze heb gekozen. En aangezien een Sylvari een soort plantmens is, koos ik voor de naam leaf. En vanwege de profession Elementalist koos ik voor Red, gezien ik vaak met vuur speel. Bij elkaar kwam daar dus Syria Redleaf uit.

Isabel: Ik was ook op zoek naar een Human naam voor mijn Elementalist. Mijn lievelings serie is Game of Thrones en vandaar dat ik als voornaam Arya pakte, omdat dit de naam is van mijn favoriete character uit de serie. Caldoron heb ik erbij verzonnen omdat ik dit een coole naam vind.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.