De 30 dagen challenge van Guild Wars 2 is ten einde, vandaag beantwoorden Isabel en ik voor het laatst een vraag over Guild Wars #30: Iets waar je erg je best voor hebt moeten doen? Is er iets waarvoor jullie erg je best hebben moeten doen in GW2?

Svenja: Iets waar ik al een poos mee bezig ben, en stiekem eigenlijk nog steeds is het behalen van mijn legendary ┬┤The bifrost` voor mijn Elementalist.

Isabel: Ik heb erg mijn best moeten doen voor mijn armor en mijn archievements in Guild Wars 1. Voordat Guild Wars 2 uitkwam moest en zou ik nog mijn title van 40 punten halen in Guild Wars 2 en dit is mij uiteindelijk goed gelukt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.