Gisteren gaven we antwoord op de vraag wat onze favoriete profession was. Voor dag 5 hebben we de vraag # 5 Een profession waar je totaal niet mee kan spelen? Van de in totaal acht verschillende profession zal iedereen er wel een hebben die ze liever niet spelen.

Svenja: Ik kan totaal niet met een Engineer spelen. Ik heb mijn eerste character nog steeds, maar ik ben er niet heel ver mee gekomen. Omdat ik niet zo heel erg veel van deze profession snap en me er niet echt in verdiept heb.

Isabel: Ik kan echt totaal niet overweg met Warrior of Necromancer. Warrior omdat ik echt niet graag melee (afstand vechten) speel en tank, Guardian daarintegen vind ik wel weer super spelen omdat deze melee en magic tegelijk is. Necromancer is een caster met veel DOTS en curses en ik hou niet echt van DOT en curses omdat ik als ik curse meestal te snel doodga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.