We beginnen de tweede week van Guild Wars 2 met de vraag #15: Wat is je favoriete zone? In Guild Wars 2 zijn verschillende soorten gebieden, zo heeft elke ras zijn eigen begin gebied. Naarmate je een hoger level bent kom je bij andere gebieden uit.

Svenja: Orr is met zekerheid mijn favoriete zone omdat ik hier het meeste te vinden ben om te farmen. Ik hoop ooit met Orr te farmen of The legend als drop te krijgen ofwel genoeg gold te hebben gefarmed om The legend te kunnen kopen. Deze heb ik namelijk nodig om The Bifrost te kunnen maken.

Isabel: Mijn favoriete zone in heel Guild Wars 2 in dan toch echt het Sylvari begingebied omdat het hier echt prachtig is en je elke keer weer nieuwe dingen ontdekt. Ik heb hier vaak met mijn ranger rondgelopen en met elk van mijn andere characters ook. Ook de Fernhounds die er rondlopen zijn erg cute. Tijdens een heart kun je er zelfs zelf eentje worden!.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.