Vandaag beantwoorden we #23: Wat zijn je titels? Je kan in Guild Wars 2 namelijk diverse titels verdienen, zo heb je titels die in verband staan met ene hoeveelheid vijanden verslagen of een titel die laat zien dat je alle dungeons hebt gedaan.

Svenja: Ik heb verschillende titels en een aantal daarvan heb ik gekregen door Guild Wars 1 te spelen en het op te slaan in de Hall of Monuments. Als je in guildwars 1 bijvoorbeeld een aparte armor had dan kon je die in de HoM zetten. Ook verschillende wapens, titles en miniĀ“s.. En voor die dingen die je in gw1 in je HoM zet krijg je in gw2 een titel of bijvoorbeeld een armor of weapon skin voor.

Isabel: Ik loop bijna altijd met mijn Guild Wars 1 title rond de rest doe ik niet veel mee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.