Naast de dungeons die een story en een explorable mode hebben heeft Guild Wars 2 ook Fractals of the Mist dungeon. Daarover beantwoorden wij een vandaag een vraag #13: Je favoriete fractal dungeon?

Svenja: Fractals of the Mist is een dungeon bestaande uit 9 mappen. Als je er voor het eerst in gaat begin je bij level 1 en dan krijg je 3 random mappen om te voltooien. Zodra je die hebt voltooid ga je naar level 2. Alle even levels hebben 4 mappen waarvan de vierde altijd dezelfde is en alle oneven levels krijgen 3 mappen. Cliffside Fractal vind ik de leukste fractal omdat dit de enigste fractal is waarin je iets gaat helpen. Je moet door middel van een hammer seals verbreken om zo een giant vrij te laten.

Isabel: Swampland Fractal omdat ik hier die wisps en die boss erg cool vond en omdat dit een van mijn eerste fractals was. Hierin leerde ik veel over fractal en hoe het werkte. Ik heb alles daar geleerd van mijn guild.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.