Square Enix heeft via Twitter aangekondigd dat er ter ere van Free Comic Book Day een Life Is Strange: True Colors-stripboek wordt uitgebracht. Dit doen zij in samenwerking met Titan Comics. Het stripboek zal twee verhalen bevatten, waarin personages uit de gelijknamige nieuwe Life Is Strange-game centraal staan, en is een toevoeging aan de lopende stripboekenreeks. Volgens de aankondiging zal er ook een aantal personages uit de vorige games voorbijkomen.

Het eerste verhaal speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Before The Storm en True Colors, waarbij personage Steph Gingrich centraal staat. Spelers hebben al eerder kennis kunnen maken met haar in de Before The Storm-game. In het stripboek zullen lezers de Life Is Strange 1-sterren Max en Chloe  ook tegenkomen.

Het tweede verhaal vertelt de reis van Alex Chen naar Haven Springs.  Met dit verhaal maakt Alex haar eerste verschijning in de Life Is Strange-stripboeken.

Het stripboek zal op 14 augustus uitkomen, ter ere van Free Comic Day. Het is echter nog onduidelijk waar Nederlanders een (digitaal) exemplaar kunnen scoren.

Op 10 september zal de nieuwe game Life Is Strange: True Colors worden uitgebracht voor PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Stadia.  In True Colors nemen spelers de controle over Alex Chen, die naar het dorpje Haven Springt afreist om haar broer Gabe te bezoeken. Het is een losstaand verhaal met een wat meer open setting, waardoor spelers nu voor het eerst Haven Springs vrij kunnen verkennen. Uiteraard wordt er ook een een nieuwe bovennatuurlijke kracht geïntroduceerd om mee te spelen.

Life Is Strange: True Colors wordt ontwikkeld door Deck Nine, die ook verantwoordelijk zijn geweest voor de prequel Life Is Strange: Before The Storm. Voor het eerst is er nu ook motion capture gebruikt om de personages te animeren.

Benieuwd naar wat wij van Life Is Strange-games vonden? Lees dan hier onze reviews voor Life Is Strange: Before The Storm en Life Is Strange 2.

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.