Op 29 april zou de eerste grote uitbreiding voor Assassin’s Creed Valhalla verschijnen, maar Ubisoft heeft via Twitter bekendgemaakt dat ze deze releasedatum hebben moeten doorschuiven. Wrath of the Druids zal nu op 13 mei worden uitgebracht. De ontwikkelaar wil spelers een zo goed mogelijke ervaring bieden, vandaar dat ervoor gekozen is om de releasedatum te verzetten.

Meer informatie heeft Ubisoft niet vrijgegeven over de precieze redenen waarom er meer tijd nodig is om de uitbreiding rond te krijgen. Vermoedelijk gaan we daar binnenkort snel meer over horen, aangezien de ontwikkelaar in dezelfde Tweet aangeeft bezig te zijn met een artikel dat meer inzicht moeten in het ontwikkelingsproces van de game.  Hierbij willen ze zo transparant mogelijk zijn.

In de utibreiding Wrath of the Druids reizen spelers af naar Ierland, om op een mysterieuze cult (de Children of Danu) te jagen. Hierbij wordt inspiratie gehaald uit verschillende Keltische mythes. De uitbreiding maakt deel uit van het Assassin’s Creed Valhalla post-launch plan. Na Wrath of the Druids zal in de zomer nog een uitbreiding komen, namelijk Siege of Paris. Of de release van deze uitbreiding ook wordt doorgeschoven, is nog niet bekend. Beide uitbreidingen zitten inbegrepen in de seizoenspas van Assassin’s Creed Valhalla. Mocht je deze niet in je bezit hebben, dan zul je de uitbreidingen los moeten aanschaffen.

Op 13 mei zal Wrath of the Druids uitgebracht worden.

 

About LisaCooper91

Gamer, filmliefhebber, boekenwurm, muziekverzamelaar. Fan van The Witcher.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.