Goed nieuws voor Rainbow Six Siege-spelers die helemaal weg zijn van de Rick and Morty-serie! In een persbericht heeft Ubisoft namelijk aangekondigd dat er twee exclusieve Rick and Morty-bundels uitkomen voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Deze bundels, genaamd Sledge Gromflomite en Smoke Pickle Rick, zijn in samenwerking met Adult Swim tot stand gekomen.

De Sledge Gromflomite-bundel bevat alle items die nodig zijn om te overleven en de sterrenstelsels te verdedigen. De bundel bevat namelijk het Sledge Gromflomite-uniform en -hoofddeksel, maar ook de Federation Defense-attachment skin, wapenskin voor de M590A1 en een Seal Team Rick-charm. Verder trekken spelers de beruchte uitrusting aan die Rick, in de Rick and Morty-animatieserie, heeft geholpen om de riolen te overleven en therapie te vermijden.

De Smoke Pickle Rickbundel bevat het Pickle Rick Rat-paen -hoofddeksel, een Portal Gun-attachment skin, wapenskin en een Pickle Rick-charm.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is een first-person-shooter ontwikkeld door Ubisoft Montreal en is geïnspireerd op de realiteit van Units van over heel de wereld. Spelers gaan in teamverband intensieve confrontaties aan in beperkte ruimtes, waar tactieken, teamwork en explosieve dodelijke acties centraal staan. Omdat Rainbow Six Siege zich blijft ontwikkelen, ervaren spelers voortdurend nieuwe strategieën en tactieken.

Rick and Morty is een Amerikaanse komische sciencefiction animatieserie uit 2013, gecreëerd door Dan Harmon en Justin Roiland voor Adult Swim. De serie volgt de bizarre avonturen van de wetenschapper Rick en zijn kleinzoon Morty. De serie is in de loop der jaren ontzettend populair geworden.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S. Daarnaast maakt de game ook onderdeel uit van Ubisoft+, de abonnementsservice van Ubisoft. De twee exclusieve Rick and Morty-bundels zijn inmiddels beschikbaar voor spelers om aan te schaffen.

Bekijk hier de trailer voor de Rick and Morty-bundels:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.