Nadat er al diverse kleuren van Nintendo Switch Lite verkrijgbaas zijn, brengt Nintendo een nieuwe kleur op de markt waar gebruikers Nintendo-games op kunnen spelen. En deze keer kiest het bedrijf ervoor om blauw aan de kleurenreeks toe te voegen. Je hoeft niet lang te wachten, want de blauwe Nintendo Switch Lite zal op 7 mei 2021 in Europa beschikbaar zijn.

Koraal, geel, grijs en turkoois. Als je nu al geen kleurenkeuze stress had, dan krijg je het wel. Nintendo met nog een nieuwe kleur aan: een blauwe Nintendo Switch Lite. Op 7 mei 2021 zal de frisse blauwe kleur beschikbaar zijn voor alle Europese spelers. Alle Nintendo Switch Lite-modellen zijn speciaal gemaakt voor handheld-gaming, zodat spelers overal kunnen genieten van een divers aanbod aan games.

Bron afbeeldingen: Nintendo.nl

Zo verschijnt er op 30 april New Pokémon Snap voor op alle Nintendo Switch-systemen. Hier verkennen spelers weelderige omgevingen van onbekende eilanden waar ze in-game foto’s van Pokémon moeten fotograferen. Deze Pokémon leven in gevarieerde omgevingen, waaronder dichtbeboste jungles en uitgestrekte woestijnen.
En een van de andere titels die binnenkort verschijnt is Miitopia, een goede remake met extra’s die ook op de Nintendo 3DS is verschenen. In Miitopia schitteren spelers samen met vrienden en familie die je zelf creëert in een grappig avontuur. Spelers kunnen wie ze maar willen een rol geven om het samen op te nemen tegen de gemene vijand die de zichten heeft gestolen.

Zoals gezegd is de Nintendo Switch Lite ideaal voor spelers die fan zijn van handheld-gaming. Het systeem is compact lichtgewicht met geïntegreerde besturing. Op de Nintendo kun je alle Nintendo Switch-games spelen die de handheldstijl ondersteunen. Check op de Nintendo eShop of de game geschikt is voor de Nintendo Switch Lite.

Voor meer informatie ga je naar de officiële Nintendo Switch Lite-website.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.