Wederom tijd voor een hoop nieuwe Indie-pareltjes die de komende periode op de Nintendo Switch verschijnen. 20 minuten aan toffe Indie-games, laten we hopen dat deze presentie ons hart sneller zal doen laten kloppen dan de afgelopen Nintendo-presentatie. Gaan we!

De presentatie duurde een schamele 20 minuten, maar zat wel propvol nieuw Indie-geweld. We nemen je mee in wat er allemaal is verteld.
Liever zelf kijken? Dat is hier mogelijk:

Road 96
De presentatie gaat van start met Road 96. Een game met meerdere verhalen vol avontuur, verkenning en puzzels. Jouw beslissingen hebben invloed op de game en er zijn vele wegen om in te slaan. Road 96 verschijnt later dit jaar op de Nintendo Switch.

Aerial Knight’s Never Yield
Ren, spring, glijd en raas als Wally door een futuristisch Detroit a la Tokio onder het genot van een heerlijke soundtrack in de side-scrolling game Aerial Knight. Vanaf 19 mei te spelen op de Nintendo Switch. Een demo is nu te spelen.

Last Stop
Dit third-person avontuur van Annapurna Interactive speelt zich af in Londen. Drie personages waarvan de verhalen samenkomen. Een intrigerend verhaal waarin je onderzoekt wat de verbindende factor tussen de drie hoofdpersonen is. Te spelen vanaf juli op de Nintendo Switch.

Hindsight
Ook van Annapurna Interactive, een aangrijpende game over een oudere vrouw die terugdenkt aan haar familie. Objecten brengen herinneringen uit het verleden terug, maar ook een gebeurtenis die haar de rest van haar leven heeft beïnvloed. Later dit jaar te spelen op de Nintendo Switch.

OlliOlli
Maak Olli’s in OlliOlli World, voor de skateboarders geen onbekend begrip. Skate door de straten en ga op zoek naar de mystieke skategoden. Deze winter verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.The Longing
Je speelt als een eenzame bediende. Jouw taak is om 400 dagen te wachten. Hoe kom je deze tijd in je eentje door? Een meeslepende game met prachtige artstijl vol puzzels. Nu te spelen op de Nintendo Switch.

There is No Game: Wrong Dimension
Er is geen game, of toch wel? Een komisch point-and-click-avontuur die alle kanten op gaat. Zoek je iets bijzonders? Speel dan NU deze game vol raadsels, puzzels en verrassingen!

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge
De oldschool Turtles zijn terug! Retro vs modern en de ninja-schildpadden komen terug voor een flinke portie beat-‘em-up arcade-actie. Later dit jaar te spelen op de Nintendo Switch.

Cris Tales
Geïnspireerd op klassieke en moderne JRPG’s waarin tijdreizen de rode draad vormt. Cris Tales landt op 20 juli op de Nintendo Switch.

GetsuFumaDen: Undying Moon
Hack-and-slash-roguelite-actie vol kerkers, eindbazen en gevechten. Te spelen op de Nintendo Switch vanaf 2022.

Aztech Forgotten Gods
Liefhebber van Azteekse mythologie? Zoek dan niet verder, want later dit jaar ligt er een groots avontuur op je te wachten. Laat de Goden buigen! Oeroude geheimen liggen op je te wachten.

Skul: the Hero Slayer
Een 2D-roguelite waarin je het tegen een heel leger opneemt. Wissel steeds van skull om nieuwe vaardigheden te gebruiken. Houdt je koppie erbij vanaf deze zomer, want dan wordt de game op de Nintendo Switch uitgebracht.

Art of Rally
Wordt een Rally-kampioen in Art of Rally. Deze zomer raced de game naar de Nintendo Switch.

KeyWe
We hebben op Female-Gamers al eerder geschreven over de cooperatieve puzzelgame KeyWe waarin twee kiwi’s een postkantoor runnen. Absoluut een game om naar uit te kijken en vanaf augustus kunnen we aan de slag.

Labyrinth City: Pierre the Maze Detective 
Deze game is gebaseerd op de kinderboekenserie van Labyrinth City. Gedetailleerde doolhoven vol voorwerpen en personages. Dit voorjaar nog te spelen op de Nintendo Switch.

Weaving Tides
Als draait om weven in Weaving Tides. Een solo-game vol puzzels, vijanden en mysterieus in een wereld van magie en geweven stof. Vanaf mei te spelen.

The House of the Dead
Een remake van de klassieke arcade rail-shooter. Later dit jaar te spelen op de Nintendo Switch.

Ender Lillies: Quietus of the Knights
Een duistere 2D-fantasy-actie-RPG waarin je het opneemt tegen angstaanjagende vijanden, en één misstap lijkt al fataal. Ga vanaf 22 juni op zoek naar de waarheid op de Nintendo Switch.

Beasts of Maravilla Island
Ook deze game is al eerder op Female-Gamers.nl verschenen. Leg bijzondere wezens op de gevoelige plaat in deze 3D-avonturengame. Vanaf juni te spelen op de Nintendo Switch.

Fez
Een 2D-wezentje in een 2D-wereld, máár er bestaat een mysterieuze derde dimensie. Een 3D-zoektocht vanuit klassieke 2D-perspectieven. Nu te spelen op de Nintendo Switch.

Oxenfree II: Lost Signals
We sluiten de presentatie af met Oxenfree II, een bovennatuurlijke en verhalende avonturengame over een onderzoeker die op eigenaardigheden stuit. Camena keert terug om onderzoek te doen. Later in 2021 is de game te spelen op de Nintendo Switch.

Genoeg games zijn voorbij gevlogen gedurende 20 minuten, persoonlijke favorieten waren KeyWe en Beasts of Maravilla Island, maar deze stonden al langer op mijn radar. Een game die voor mij nieuw is en waar ik reuze benieuwd naar ben is Labyrinth City: Pierre the Maze Detective. Naar welke Indie-Games kijken jullie uit?

© Nintendo Co., Ltd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.