De PS5 heb jij hem al in huis? Dan kun je je gelukkig prijzen, want er zijn helaas nog genoeg mensen die regelmatig mis gegrepen hebben bij de uitlevering van de felbegeerde PlayStation 5’s die mondjesmaat aan Nederlanders toebedeeld worden. Behoor jij tot de lucky ones? Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je het optimale uit je PlayStation haalt en gelukkig heeft Trust daar dé accessoires voor.

Heb je een PlayStation 5 weten te bemachtigen? Zorg er dan wel voor dat je game-ervaring optimaal is met de juiste accessoires en daar komt Trust Gaming om de hoek kijken. Trust Gaming is dé teamgenoot voor gamers. Ze hebben een breed scala aan kekke accessoires, waaronder een headset, triggers, controllerskins, duimgrepen en zelfs een oplaadstation. The next generation is now! dus haal het maximale uit je PlayStation 5!

GXT 323W Carus Gaming Headset
Wil jij optimaal genieten van je game en je omgeving niet? Dan biedt de GXT 323W Carus Gaming Headset uitkomst en het is een beauty die mooi bij het uiterlijk van de PlayStation 5 past. De Trust Carus is je MVP tijdens het online spelen.

GXT 251 Duo Charging Dock voor PS5
Angst dat je controller leeg is zit er met de GXT 251 Duo Charging Dock niet meer in. Je laat tot twee controllers tegelijk op waardoor je nooit meer met een lege controller zit.

Maar er is meer…: verbeter je PlayStation 5 controllers met de GXT748 Controller Skin, een fijne siliconen skin met betere grip en gemakkelijk schoon te maken. Je maakt jouw controller helemaal eigen. Met de GXT 266 4-pack duimgrepen wordt gamen op je PS5 intenser en behoudt je de controle. Houdt grip tijdens hectische wedstrijden en extra leuk: twee ervan hebben zelfs een glow-in-the-dark effect. Voor optimaal gamingplezier, of eigenlijk voor anderen, kun je de GXT 258W Fyru USB 4-in-1 streaming microfoon gebruiken om lekker te kunnen streamen, podcasts te maken of zelfs muziek op te nemen.

Kortom Trust Gaming biedt je de mogelijkheid om optimaal en maximaal van games te genieten. Wie wilt dat nu niet? Trust absoluut wel!

Copyright © Trust Gaming

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.