Ik hou wel van een leuke puzzelgame, eentje die niet te ingewikkeld is en toch voor een uitdaging zorgt. Eentje die wat afwisselt met verschillende game-elementen. Het is alweer een tijdje geleden dat ik een interessante puzzelgame tegen ben gekomen, maar ik heb er misschien weer een gevonden!

In My Shadow is een puzzel-platformer van Playbae, een ontwikkelaar die mij nog onbekend is. In My Shadow is hun derde game, ZigZag Fidget en Dark Singularity (beide mobile games) gingen voor. De titel van de game zegt het al, je begeeft je in de schaduw en die schaduw moet jij als speler manipuleren. Het is de bedoeling dat je een weg creëert voor een meisje door voorwerpen in de kamer te verplaatsen.

Het verhaal neemt je mee in de psyche van Bella die op zoek is naar verzoening met haar verleden. Elk level geeft nieuwe inzichten in haar verhaal. Het zal natuurlijk steeds moeilijker worden, worden de herinneringen dan ook moeilijker? Door flink te puzzelen met meubelstukken en de schaduwen die ze op de muren werpen geeft het een mooie dimensie aan de game.

In My Shadow is nu beschikbaar op Steam voor €9,00 en is later dit jaar beschikbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, IOS en Android. Voor meer informatie over de game, check de officiële pagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.