DC Villains, ze zijn een ware inspiratiebron voor vele cosplayers en worden dan ook veelvuldig gezien op menig Comic Con. Ongetwijfeld heb je op een event meerdere Harley Quinn’s en Joker’s voorbij zien wandelen. Wat nu als deze villains “echt” waren hoeveel volgers zouden ze dan hebben op het wereld wijde web? Onbuy.com heeft het onderzocht!

Ga maar eens bij jezelf na, hoeveel DC Villains kun jij er opnoemen? En welke slechteriken schaar jij onder je favoriete? Of beter gezegd welke van hen zou jij volgen op sociale media? Onbuy.com heeft zich al vaker verdiept in interessante onderzoeken waarvan wij er al meerdere online hebben geplaatst, ditmaal hebben ze zich in de schurken uit de DC films verdiept.

De website heeft onderzocht welke DC Villains de meeste volgers in real life zouden hebben. Hiervoor hebben ze zich ondergedompeld in iedere Justice League vijand, van de Silver Age, tot de DC Rebirth. Het wordt een heuse battle, want The Joker of Harley Quinn wie zou de strijd om de meeste volgers winnen?

Ongetwijfeld is het geen verassing, want Harley Quinn komt uiteraard als hoogstscorende uit de bus. Met maar liefst 3,2 miljoen online zoektochten (meeste afkomstig uit Amerika met 19%, Frankrijk met 6% en eveneens Mexico met 6%) zou zij de meeste volgers in het echte leven hebben. Ze wordt op de voet gevolgd door haar geliefde The Joker met 518.000 potentiële fans. Mooi om te zien is dat op de derde plaats wederom een vrouw staat, namelijk Catwoman met 340.000 volgers wereldwijd.

In onderstaande overzicht zie je de complete top 10. Hekkensluiter van de Top 10 is Braniac!

De villains hebben een ranking gekregen met de top 3 landen waar ze de meeste volgers zouden hebben en daar is iets opvallends aan. Het opvallende is dat Harley Quinn van de gehele Top 10 de minste fans zou hebben in de US en dat het percentage ver onder andere grote villains zou liggen dan alle andere vijanden. Opvallend is dat de meeste Amerikanen een liefhebber zijn van Poison Ivy en daar is absoluut niets mis mee, want om eerlijk te zijn is zij ook mijn persoonlijke favoriet.

Welke DC Villain is jouw favoriet en zou jij dus gaan volgen in het “echte” leven?

© Onbuy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.