We hebben er al veelvuldig over geschreven hier op Female-Gamers.nl en niet voor niets natuurlijk, want Dragon Quest Treasures is een grote hit. Twijfelde je, na onze review, nog steeds of de game iets voor jou is dan hebben we de ultieme tip voor je: speel de demo!

Dragon Quest Treasures is dankzij Square Enix nu gratis te spelen dankzij een heuse demo. Je kunt natuurlijk niet de game helemaal spelen, maar je krijgt een leuke kennismaking met de game én je kunt meteen uittesten of de game iets voor jou is om aan te schaffen. Mocht je het gemist hebben: wij hebben een mooie review over de game geschreven en zijn bijzonder enthousiast. De review teruglezen doe je hier.

Dankzij de demo kun je het begin van de game beleven en maak je kennis met Erik en Mia uit Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age. Ze gaan op zoek naar schatten tijdens een een onvergetelijk avontuur waarin ze op zoek gaan naar de zeven legendarische Drakenstenen.

De trailer voor de demo kun je hier nog even bekijken:


Ben je na de demo helemaal verliefd geworden op game? Dan hoef je na het aanschaffen van de game niet helemaal opnieuw te beginnen, want al je vorderingen worden opgeslagen en zijn over te zetten naar de volledige game. Je krijgt ook een mooie bonus waarmee je maar liefst vijf Better Buddy Bullets krijgt, deze items komen absoluut van pas tijdens je avontuur.

Dragon Quest Treasures is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Wanneer je uiteindelijk besluit om de Digital Deluxe Edition aan te schaffen ontvang je naast de heerlijke game ook nog eens drie monster-bondgenoten, namelijk een Great Sabrecat, Ruby Golem en Icy Dragling en daarnaast een flinke voorraad Bestest Buddy Bullets en Omniheal Bombs. Deze items komen absoluut goed van pas tijdens je avontuur.

© 2022 ARMOR PROJECT/BIRD STUDIO/SQUARE ENIX
© SUGIYAMA KOBO
© SQUARE ENIX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.