Heb jij de My Nintendo Store wel eens bezocht? Is het antwoord nee? Dan staat je wat te wachten, want er zijn zeker leuke dingen te koop. Waar dit artikel écht om draait is het shoppen in de My Nintendo Store met platina punten. Hoe kom je er aan en wat kun je er mee? Linn is in ieder geval fan en flink aan het sparen.

Sinds dit jaar heb ik mij eigenlijk verdiept in de platina punten. Voorheen heb ik het wel eens voorbij zien komen, maar kon ik niets aanschaffen. Toch heb ik nu een PayPall-account aangemaakt en is de wereld een klein stukje groter geworden. In de My Nintendo Store staan een hoop goodies om te shoppen, maar ook officiële games die je met pre-order bonussen kunt shoppen. Nog leuker zijn de exclusieve producten die je enkel met de speciale punten kunt kopen. Het is wel flink sparen om voldoende punten te hebben, maar daarna krijg je een product helemaal gratis. Oké, je betaalt wel verzendkosten a €2,99, omdat je de €24,99 niet haalt.

Eerder dit jaar heb ik mijn eerste bestelling geplaatst: een Kirby tas én daarnaast nog een leuke sleutelhanger. Na een aantal dagen viel mijn bestelling op de deurmat en het zijn leuke extraatjes om voor te sparen. De platina punten verlopen wel na zes maanden, dus je moet ook zeker deadlines in de gaten houden. Hoe verzamel je nu punten? Niet heel eenvoudig, maar langzaamaan kun je de punten bij elkaar sprokkelen. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je in één keer alle goodies aan kunt schaffen. Bij diverse spellen kun je punten verdienen, denk hierbij aan Animal Crossing: Pocket Camp, Fire Emblem Heroes, Super Mario Run en Nintendo-diensten. Iedere week verdien je 30 punten wanneer je ingelogd bent en de officiele Nintendo website bezoekt, maar ook krijg je af en toe enquêtes om in te vullen en daarmee kun je punten verdienen, maar ook krijg je een cadeau met je verjaardag in de vorm van punten.

Inmiddels zit ik alweer op de 780 punten, waarvan de eerste alweer gaan verlopen in juli. Alles is online bij te houden, dus nu is het weer tijd om leuke cadeautjes te shoppen in de store. Goed om te weten is dat je bepaalde items maar één keer kunt kopen en dat er zo nu en dan nieuwe items aan de store worden toegevoegd.

Nieuwste toevoeging in de store is een notitieboek van Paper Mario and the Thousand-Year-Door. Je kunt hem aanschaffen voor 500 platina punten. Leuke is dat deze ook aan de binnenkant leuke animaties heeft en je niet alleen maar een kaftje met lijntjespapier aanschaft.

Andere items in de store zijn er van diverse franchises, waaronder Mario, maar ook Animal Crossing, Pikmin, Zelda en Kirby. Zo scoor je een leuke Pikmin-sleutelhanger voor 250 punten, een smartphone-ring van Mario vs Donkey Kong voor 500 punten en een Zelda geschenkdoosje voor 150 punten. Ook zijn er leuke raamstickers van Mario Kart voor slechts 100 punten, een Super Mario Bros Wonder speldje voor 500 punten of een Super Mario tas voor 600 punten. Let op: je wordt er hebberig van, want stiekem is alles in de store superleuk. Alle beloningen kun je hier vinden.

Nu nog bedenken welke items ik ga aanschaffen. Als ik nog een weekje wacht dan zit ik op 810 punten en dan zou ik de Dodo Airlines tas van 400 punten én de Pokémon kabelbinder kunnen aanschaffen. Misschien dat ik dat wel doe, want die tas is echt wel heeeeeeel erg leuk!

© 2024 Nintendo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.